Blog

Platformwerkers wendbaar met het portable KlusCV
26 nov. 2021 - Freshheads

Platformwerkers wendbaar met het portable KlusCV

Wat als een kluswerker zijn ratings, reviews, skills en aantal afgeronde klussen mee kon nemen van het ene naar het andere klusplatform? Dat is de vraag waar Martijn Arets onderzoek naar deed met Freshheads als financieel en technisch partner aan zijn zij. Het antwoord op zijn vraag is veelbelovend. Lees snel verder!
De 2 manieren om te innoveren in de flexbranche
11 nov. 2021 - Roel Tuerlings

De 2 manieren om te innoveren in de flexbranche

Wil je als flexbureau groeien en future-proof zijn? Dan is innoveren the way to go. Er zijn twee assen waarover je kunt innoveren. Beide assen zijn belangrijk, maar totaal verschillend van aard. Lees er alles over in dit artikel.
11 nov. 2021 - Vera Zonneveld

De gevaren van developer zijn bij Freshheads

Het leven van een developer bij Freshheads is niet geheel zonder risico's. Maar het mooie is: onze developers noemen juist die risico's als reden voor hun werkplezier. Lees er alles over in dit artikel.
02 nov. 2021 - Freshheads

Backend stagiair Olivier: terug op het oude nest!

Eeuwig trouw aan Freshheads blauw. Een uitdrukking om aan te duiden hoe diep onze liefde voor Freshheads gaat. Olivier voelt dat ook zo. Twee jaar geleden begon hij als stagiair bij Freshheads. Vanwege zijn opleiding nam hij een jaar later afscheid, maar niet voor lang. Hij is terug!
13 okt. 2021 - Freshheads

Hoe een uitzendorganisatie groeit: efficiëntie en focus

Jep, de uitdagingen in de flexbranche zijn flink. Niet alleen is er een gebrek aan flexwerkers, maar ook de marges staan onder druk. Hoe zorgen uitzendorganisaties ervoor dat talenten toch voor hen kiezen? En hoe doorbreek je op korte termijn die negatieve spiraal van lage marges? Flexplatform-expert Roel beschrijft twee manieren om het tij te keren.
06 okt. 2021 - Freshheads

WauWW: 2x zilver bij de w3 Awards!

Een héél trots digitaal service bureau speaking! Samen met klanten Becx Verhuur en Apiwatch is Freshheads in de prijzen gevallen bij de w3 Awards. Jaarlijks beloont hun internationale jury het beste digitale werk in de categorieën website, marketing, video, apps, social en podcasts. Dit jaar wonnen we met het digitale werkplaatsprogramma van Becx Verhuur en het design van Apiwatch.io.
02 jun. 2021 - Wout Withagen

Jouw succesvolle online marktplaats: de beste tips per fase

De afgelopen maanden gaf ik je in verschillende blogs mijn tips en trucs voor het opzetten van een succesvolle online marktplaats. Van het allereerste, ruwe idee tot en met het opschalen. In deze wrap-up vat ik het voor je samen.
12 mei 2021 - Nienke Vonk & Maud Vorstenbosch

Smoke testing met Wiertz Company: een vliegende start

Hoe kun je een dienst al valideren en een publiek creëren vóórdat hij daadwerkelijk live staat? Dat is de vraag die team Satellite beantwoordde voor een nieuw platform voor flexjobs van Wiertz Company. Met een zogeheten smoke test zijn ze op zoek gegaan naar de gouden combinatie van boodschap en doelgroep om interesse te wekken voor het nieuwe (nog te lanceren) platform.
06 mei 2021 - Wout Withagen

4 ultieme tips voor het laten vliegen van jouw online marktplaats (5/5)

Dat online marketplaces zoals Uber, Bol.com en YoungOnes goed worden gevonden én gebruikt heeft alles te maken met de juiste marketing en activatie. In dit artikel geef ik je daarvoor vier tips.