Blog

KlusCV: a giant leap for marketplace-mankind!
18 jan. 2022 - Wout Withagen

KlusCV: a giant leap for marketplace-mankind!

18 januari 2022, onthoud deze datum, want: vanaf vandaag kunnen alle aangesloten klussers bij Helpling, YoungOnes, Roamler en Charly Cares met 1 druk op de knop hun werkervaring downloaden. Lijkt niet zo wereldschokkend. Is het wel. Lees er alles over.
Het lievelingsproject van data analist Nienke
11 jan. 2022 - Nienke Vonk

Het lievelingsproject van data analist Nienke

Je lievelingsproject kiezen bij Freshheads, dat is niet zo 1-2-3 gedaan. Nienke had er zelfs zoveel moeite mee dat ze koos voor een gedeelde eerste plaats: Momoyoga en Cocoroco. Ze vertelt waarom het zo tof is om als data analist aan deze uiteenlopende projecten te werken.
26 nov. 2021 - Freshheads

Baanbrekend onderzoek naar klus-cv voor platformwerkers

Digitaal moet altijd om mensen gaan, dat geldt ook voor digitale platformen. Daarom is Freshheads aangesloten bij baanbrekend onderzoek van platformspecialist Martijn Arets. Lees hoe zijn onderzoek platformen nóg menselijker maakt.
11 nov. 2021 - Roel Tuerlings

De 2 manieren om te innoveren in de flexbranche

Wil je als flexbureau groeien en future-proof zijn? Dan is innoveren the way to go. Er zijn twee assen waarover je kunt innoveren. Beide assen zijn belangrijk, maar totaal verschillend van aard. Lees er alles over in dit artikel.
11 nov. 2021 - Vera Zonneveld

De gevaren van developer zijn bij Freshheads

Het leven van een developer bij Freshheads is niet geheel zonder risico's. Maar het mooie is: onze developers noemen juist die risico's als reden voor hun werkplezier. Lees er alles over in dit artikel.
02 nov. 2021 - Freshheads

Backend stagiair Olivier: terug op het oude nest!

Eeuwig trouw aan Freshheads blauw. Een uitdrukking om aan te duiden hoe diep onze liefde voor Freshheads gaat. Olivier voelt dat ook zo. Twee jaar geleden begon hij als stagiair bij Freshheads. Vanwege zijn opleiding nam hij een jaar later afscheid, maar niet voor lang. Hij is terug!
13 okt. 2021 - Freshheads

Hoe een uitzendorganisatie groeit: efficiëntie en focus

Jep, de uitdagingen in de flexbranche zijn flink. Niet alleen is er een gebrek aan flexwerkers, maar ook de marges staan onder druk. Hoe zorgen uitzendorganisaties ervoor dat talenten toch voor hen kiezen? En hoe doorbreek je op korte termijn die negatieve spiraal van lage marges? Flexplatform-expert Roel beschrijft twee manieren om het tij te keren.
06 okt. 2021 - Freshheads

WauWW: 2x zilver bij de w3 Awards!

Een héél trots digitaal service bureau speaking! Samen met klanten Becx Verhuur en Apiwatch is Freshheads in de prijzen gevallen bij de w3 Awards. Jaarlijks beloont hun internationale jury het beste digitale werk in de categorieën website, marketing, video, apps, social en podcasts. Dit jaar wonnen we met het digitale werkplaatsprogramma van Becx Verhuur en het design van Apiwatch.io.
02 jun. 2021 - Wout Withagen

Jouw succesvolle online marktplaats: de beste tips per fase

De afgelopen maanden gaf ik je in verschillende blogs mijn tips en trucs voor het opzetten van een succesvolle online marktplaats. Van het allereerste, ruwe idee tot en met het opschalen. In deze wrap-up vat ik het voor je samen.