Alle blogs
Afbeelding van Renske
Renske Pepping

Geplaatst op 09 jun 2023

Freshheads grote winnaar Dutch Interactive Awards

Holy S*%T! Gisteren hebben we gewoon drie prijzen gepakt bij de uitreiking van de Dutch Interactive Awards. Zowel Appjection als opleidingsfonds OFED zijn bestempeld als het beste Nederlandse project in hun categorie. En daarmee is Freshheads het bureau dat gisteren het vaakst op het podium werd geroepen. Wow!

Oké, wacht, we moeten even rustig in- en uitademen. Wat hebben we nou precies gewonnen? Want door alle prijzenregen kunnen we zelf het bos niet meer zien. We zetten het even op een rijtje:

  • OFED won goud in de categorie ‘corporate’, waarin ze het opnamen tegen ASML, Royal HaskoningDHV, KLM en TOPdesk
  • OFED won zilver in de categorie ‘B2B’, waarin ze het opnamen tegen Libra Energy, Doosopmaat, Medicura en T-Mobile Ondernemen
  • Appjection won goud in de categorie ‘service’, waarin ze het opnamen tegen Sunny Cars, Fritom Corporate, We Are Public en DHL Parcel

Goud én zilver voor het e-learningplatform van OFED

De onafhankelijke vakjury roemde het e-learningplatform dat opleidingsfonds OFED en Freshheads samen ontwikkelden. Uit het juryrapport: “Met deze tool geeft de stichting zijn bestaansrecht een enorme nieuwe impuls. Het platform is een voorbeeld voor brancheverenigingen om digitale mogelijkheden te omarmen en daarmee relevant te blijven. De app geeft ook nog eens inzichten over ontwikkelingen in de branche die ze bedienen, terwijl ze voorheen over niets beschikten.”

Winnaarsfoto OFED & Freshheads

Goud voor Appjection

Appjection, een van de snelst groeiende legal tech-bedrijven van Nederland, vecht maandelijks ruim 7.000 onterechte parkeer- en verkeersboetes aan, via een super gestroomlijnd digitaal proces. Uit het rapport van de vakjury: “Dit is precies het goede moment om deze casus in te dienen. Het staat stevig en de makers kunnen resultaten laten zien die indruk maken op de jury.”

Winnaarsfoto Appjection & Freshheads

Over de Dutch Interactive Awards

De Dutch Interactive Awards worden jaarlijks toegekend aan de beste digitale projecten van Nederland. Eerder dit jaar werden 74 projecten, van 55 Nederlandse bureaus, genomineerd voor een Dutch Interactive Award. En op donderdag 8 juni 2023 reikte de DIA binnen 15 categorieën een gouden en zilveren award uit aan de meest vooraanstaande bureaus en opdrachtgevers.

Freshheads feliciteert OFED en Appjection, en alle collega’s die aan deze mooie projecten hebben meegewerkt. Hoera!

Wout feliciteert Sven Asijee van OFED

De auteur

Afbeelding van Renske

Renske Pepping

Mijn naam is Renske Pepping en ik werk als head of brand & communication bij Freshheads.

LinkedIn

Verder lezen

855 complimenten: allemaal winnaars bij de Bami Awards
23 feb 2023 - Maud Vorstenbosch

855 complimenten: allemaal winnaars bij de Bami Awards

Bij Freshheads proberen we de drempel om elkaar complimenten te geven (en te ontvangen) zo laag mogelijk te maken. Daarom hebben wij iets speciaal in het leven geroepen: de Bami Award.
Topdrukte in Achmea’s nieuwe online Klimaatwinkel
05 jan 2023 - Lisa Raaijmakers

Topdrukte in Achmea’s nieuwe online Klimaatwinkel

Op maandag 2 januari ging de nieuwe online Klimaatwinkel van Achmea live! De 12.000 werknemers van Achmea vinden er allerlei duurzame oplossingen waar ze hun eigen klimaatbudget aan besteden.
Freshheads grote winnaar Dutch Interactive Awards
09 jun 2023 - Renske Pepping

Freshheads grote winnaar Dutch Interactive Awards

Holy S*%T! Gisteren hebben we gewoon drie prijzen gepakt bij de uitreiking van de Dutch Interactive Awards. Zowel Appjection als opleidingsfonds OFED zijn bestempeld als het beste Nederlandse project in hun categorie.
Ook een succesvol online platform?

Ook een succesvol online platform?

Ontdek met ons wat jouw mogelijkheden zijn.