Freshheads: digitale partner in de bouw- en vastgoedwereld

Wij ontwikkelen maatwerk softwareoplossingen die uitdagingen als het tekort aan personeel, de verduurzamingsopgave, stijgende prijzen en de behoefte aan schaalbare innovatie aanpakken. Door projectstromen te optimaliseren, procedures te digitaliseren en modellen te standaardiseren zorgen we samen voor meer efficiëntie, betere projectbeheersing en kwaliteit.

Freshheads werkt voor:

Logo RHDHV
Logo TBI
Logo Sweco
Logo HEVO
Logo Arcadis
Bouwbranche

Hoe VIIA uniform en efficiënt duizenden gebouwen verstevigt in Groningen

Samen met Royal HaskoningDHV en VolkerWessels-onderneming Visser & Smit Bouw ontwikkelden we een tool die op grote schaal versterkingsadviezen op maat genereert op basis van een digitale maatregelencatalogus. De tool draagt bij aan een aardbevingsbestendig Groningen, en won een Dutch Design Award. Lees meer!

Tool voor versterkingsadviezen in Groningen >>

HEVO: twee keer zoveel gebouwinspecties in dezelfde tijd

Bij projectmanagementbureau HEVO brachten we een grote verandering teweeg door één specifiek proces te digitaliseren: de inspectie van schoolgebouwen. “We voeren nu veel meer inspecties uit in dezelfde tijd”, vertelt Michel, innovatiemanager bij HEVO. Benieuwd hoe we de digitale QuickScan in rap tempo ontwikkelden?

Lees onze HEVO case >>

TBI: 7000 werknemers betrokken bij innovatie via interactieve marktplaats

Je maakt pas écht impact met innovatie als iedereen in het bedrijf ermee bezig is, vinden ze bij TBI. Daarom klopte innovatiemanager Douwe bij ons aan met de vraag ‘Hoe krijg je 7000 medewerkers aan het innoveren?’ Samen maakten we die grote vraag klein. We begonnen met een helpdesk via WhatsApp, en vanuit de lessen die we daarmee leerden, werkten we toe naar een intern innovatieplatform.

Naar het verhaal van TBI >>

Becx Verhuur: digitaal werkplaatsprogramma maakt werk efficiënter en minder foutgevoelig

Andere branche, minstens zo inspirerend: bij Becx Verhuur maakten handgeschreven werkbonnen plaats voor een digitaal werkplaatsprogramma. Saskia van Becx: “Het proces in de werkplaats gaat sneller en onze kwaliteit is toegenomen. Bovendien helpt de app ons om minder geschoold personeel snel up-to-speed krijgen. Het tekort aan technisch personeel vormt daardoor geen belemmering meer voor groei.”

Lees hoe Becx groeit door digitaliseren >>

Waarom samenwerken met Freshheads?

Door 20 jaar ervaring met digitale innovatie in o.a. de bouw- en vastgoedbranche, hebben we een bewezen trackrecord in het ontwikkelen van succesvolle digitale oplossingen. Met onze multidisciplinaire teams maak je snelheid met het aanpakken van belemmeringen voor groei. Samen zorgen we ervoor dat jouw investering echt van waarde is voor jouw business en stakeholders.

Onze 5 beloftes bij digitaliseren in de bouw >>

Ontvang 3 voorbeelden van succesvol digitaliseren in de bouw

Digitaliseren maakt processen in de bouw slimmer, sneller en beter. Maar wat betekent dat héél concreet voor jouw organisatie? Welke processen kun jij as we speak verbeteren met slimme digitale tools? Die vraag beantwoorden wij voor je. Elke week sturen we je een concreet voorbeeld toe van een bekend proces in de bouw waar een digitale tool voor meer succes zorgt. Laat je mailadres achter via onderstaand formulier.

Waarom innoveren in de bouw vaak misgaat
Waarom innoveren in de bouw vaak misgaat
Innovatiemanager Croonwolter&dros over kansen
Innovatiemanager Croonwolter&dros over kansen
Bedrijfsprocessen digitaliseren? Lees de tips.
Bedrijfsprocessen digitaliseren? Lees de tips.
Digitaliseren in de bouw: voorbeeld HEVO
Digitaliseren in de bouw: voorbeeld HEVO

Onze digitale experts in de bouwbranche

Stephan Strik

Stephan Strik

Head of business development

Fee Schakenraad

Fee Schakenraad

Service designer & digitaal strateeg

Jordy Lissenburg

Jordy Lissenburg

Digital consultant

Lisa Raaijmakers

Lisa Raaijmakers

Communicatiespecialist

Processen in jouw bouwbedrijf versnellen?
Wij hebben hiervoor de beste aanpak!

Leg jouw vraagstuk voor bij Stephan!

Ook anticiperen op het tekort aan personeel, de verduurzamingsopgave, stijgende prijzen en de behoefte aan schaalbare innovatie? We ontdekken met jou de meest effectieve oplossing.

Mail Stephan