Wat wij doen

Freshheads helpt organisaties vooruit met zinvolle digitale diensten. We zijn er in alle onmisbare fases van dit proces; van eerste idee voor een dienst tot een volwassen, goedlopende dienst die niet meer is weg te denken. Dit is wat we doen:

Wij ontdekken digitale kansen

Innoveren is scherp blijven op kansen die zich voordoen. Welke kansen laat jouw organisatie nu nog liggen? Hoe breid je jouw huidige aanbod uit met digitale diensten die écht waarde toevoegen? Samen ontdekken we de beste digitale kansen voor jouw organisatie en onderzoeken we de potentie.

We helpen jou met

Wij testen digitale concepten

Je brengt niet zomaar een nieuwe digitale dienst op de markt. Nee, om zeker te weten dat dit idee ‘goud’ is, gaan we testen. Wat vinden gebruikers van het idee? Welk uitgewerkt concept slaat het best bij ze aan? Hoe sluit het idee nog beter aan bij hun wensen? In kleine concrete stappen werken we snel toe naar een eerste werkende versie van jouw dienst.

We helpen jou met

Wij ontwikkelen digitale diensten

Al sinds 2002 ontwikkelen wij digitale platformen en diensten. Dit gaat verder dan simpelweg het neerzetten van de technologische basis. Ja, technologie is belangrijk en daarom werken wij met de beste technieken, tools en frameworks. Maar bij ons is technologie onlosmakelijk verbonden met digitale strategie, user experience design en continu datagedreven testen.

We helpen jou met

Wij laten digitale diensten groeien

Na het lanceren van jouw digitale dienst, wil je er het maximale uithalen. Dat betekent: marketing, activatie en retentie van gebruikers. Door middel van experimenteren, meten, leren en bijsturen, komen we samen tot een perfecte mix om het bereik van jouw dienst te vergroten.

We helpen jou met

Wij adviseren bij het proces

Blijft innovatie binnen jouw organisatie steken bij ‘af en toe een design sprintje’? Heb je moeite collega’s mee te krijgen? Daar brengen we verandering in. Samen met jou ontdekken we waar de schoen wringt en tillen we het innovatieproces binnen jouw organisatie structureel van de grond. Super effectief!

We helpen jou met

Meer weten over onze diensten?
Stephan vertelt je er alles over.