Pechhulp,
dat moet anders kunnen

Betalen voor pechhulp die je niet nodig hebt. Waarom doen we dat eigenlijk nog? Traditionele pechhulp is vaak niet transparant, duur en je betaalt ook nog eens voor een service waar je vaak niet ten volle gebruik van maakt. Het moet makkelijker, logischer én persoonlijker kunnen. We gingen aan de slag met pechhulp zoals het eruit zou zien als we het opnieuw zouden uitvinden.

Digitale innovatie in pechhulp

RoadGuard is dé app die pechhulp makkelijk maakt. Waar je ook staat in Nederland, 24/7 en zonder vast te zitten aan een abonnement. Makkelijk geregeld via je smartphone. En alleen betalen voor wat je nodig hebt, wel zo transparant.

Hoe werkt de RoadGuard App?

Demo or die

De eerste stap was valideren. Zijn onze aannames wel terecht? Zit de consument wel te wachten op pechhulp zonder abonnement? En staan de bergers open voor deze verandering? We liepen mee op de werkvloer, reden mee met de pechhulpverleners en gingen in gesprek met de eindgebruikers. Negen maanden lang werkten we stapje voor stapje het concept verder uit. Van idee, concept naar een eerste product die klaar is om de bestaande markt voor pechhulp te veroveren.

Samen één team

Samen met Centraal Beheer Achmea en Eurocross Assistance vormen we één team met dezelfde doelstelling: van RoadGuard een succes maken! Minstens één dag per week zitten we bij elkaar in Apeldoorn. Zo wijzen de neuzen dezelfde kant op en kunnen beslissingen snel worden gemaakt. Dat ook een corporate kan innoveren als een start-up is met RoadGuard bewezen!

Uitleg over de samenwerking Freshheads, Centraal Beheer Achmea en Eurocross Assistance

Wout Withagen

Interesse gewekt?

Neem contact op met
Wout Withagen

013 539 00 40