Toekomst van uitzend & flex: digitaal en data-gedreven

Er is een schaarste aan uitzendkrachten, mensen exclusief binden aan jouw organisatie is moeilijk en marges staan onder druk. Is groei van jouw uitzendorganisatie überhaupt mogelijk in deze uitdagende tijd? Jazeker. Door serieus aan de bak te gaan met digitaliseren en data. Lees er alles over.

YoungOnes logo
Wiertz logo
Cocoroco
GetJobsDone
Platformwerk
Besom
Klus CV logo
Uitzendbranche

Freshheads: expert in de flexbranche

Freshheads is innovatiepartner van o.a. YoungOnes, Wiertz Company en GetJobsDone. Met onze kennis van digital en ervaring in de flexbranche zijn we voor hen de juiste partij om te digitaliseren en innoveren. Benieuwd waar digitale kansen liggen voor jouw organisatie? Ontdek het tijdens jouw eigen digitale analyse.

Meer over de analyse >>

Het succes van YoungOnes

YoungOnes is het succesvolle flexplatform van YoungCapital dat in een jaar 1000% omzetgroei behaalde. Wij ontwikkelden dit platform en laten het nog elke dag groeien door inzichten uit data. Onze expertise met digitale platformen komt hier perfect van pas.

Lees onze YoungOnes case >>

De digitale strategie van Wiertz Company

Wiertz Company heeft een enorme groeiambitie, en ziet de noodzaak van een datagedreven, digitale mindset. Samen ontwikkelen we nieuwe digitale diensten zoals Wiertz Direct, en zetten we slimme technologie in om hun bestaande processen efficiënter te maken.

Wiertz Company test een nieuwe dienst >>

Jouw unieke waarde

De markt van uitzendkrachten is relatief klein. Alle uitzenders vissen in dezelfde vijver. Geef flexwerkers een overtuigende reden om voor jou te kiezen. Wij helpen je het verschil te maken en je op unieke wijze te profileren.

Zo groeit jouw uitzendorganisatie

Jouw uitzendorganisatie wil groeien, zelfs in deze uitdagende tijd. Dan moet je nu bezig zijn met twee dingen: digitaliseren en focus aanbrengen. In dit blog vertelt digitaal strateeg Roel Tuerlings hoe je deze twee zaken succesvol inzet voor groei.

Naar het blog >>

Jouw digitale analyse

Digitaliseren is nodig om te overleven en groeien. Maar voor elke uitzender is de weg naar groei anders. Waar sta jij en wat zijn jouw next steps? Waar liggen jouw unieke digitale kansen? Wij brengen dit met jou in kaart, tijdens jouw eigen digitale analyse.

Meer over de analyse >>

YoungOnes: van idee tot succes
Bedrijfsprocessen digitaliseren? Lees de tips.
Giga-succesvol gig platform!
5 succesfactoren voor een digitaal platform

Digitale experts in de flexbranche

Roel Tuerlings

Roel Tuerlings

Designer & digitaal strateeg

Wout Withagen

Wout Withagen

Directeur

Gijs van Zon

Gijs van Zon

Innovatieconsultant

Even vrijblijvend sparren over het digitaliseren van jouw uitzendorganisatie? Gijs staat voor je klaar!