Innoveren? Platformexpert Wout helpt je op weg!

Digitale platformen zijn hét wapen om relevant te blijven. De grote vraag is dus: hoe lanceert jouw organisatie zélf zo’n digitaal platform? Hoe kom je met een onderscheidend idee, dat jouw huidige business aanvult in plaats van kannibaliseert?

Persoonlijk adviesgesprek

Wout Withagen - platformexpert en directeur van digitaal service bureau Freshheads - heeft de antwoorden! Leg jouw idee of uitdaging bij hem voor, en in een persoonlijk adviesgesprek helpt hij je op weg. Wout is kritisch en weet precies wat er komt kijken bij het bouwen van een succesvol digitaal platform. Het adviesgesprek is gratis en de waarde groot! Vragen die je bij Wout kunt voorleggen:

Wout Withagen platformexpert

1. Een uitdaging

Mijn organisatie staat voor uitdagingen Y en Z. Biedt een digitaal platform kansen om die uitdagingen te tackelen? En zo ja, hoe?

2. Een idee

Ik heb een idee voor een digitaal platform. Is dat idee een goed idee? Zijn er al veel anderen die met een dergelijk idee rondlopen en is dat erg?

3. Valkuilen

Waar liggen valkuilen bij het uitvoeren van mijn platform-idee? Waar moet ik op letten om risico's te minimaliseren?

4. De haalbaarheid

Ik heb al een vaag idee voor een digitaal platform, maar hoe maak ik dat idee concreter of meer haalbaar?

5. Vervolgstappen

Welke stappen moet ik doorlopen om van eerste idee tot goedlopende platform-business te komen?

Leg je vraag voor bij Wout

Stel je vraag aan Wout via onderstaand formulier, dan plant hij een gesprek met je in om samen naar jouw idee of uitdaging te kijken.

Over Wout - directeur digitaal bureau Freshheads

Wout stond aan de wieg van Werkspot en met het hele team van Freshheads bouwt hij al sinds 2004 vele succesvolle online platformen, waaronder flexplatform YoungOnes. Hij is auteur van het boek ‘Bouw een succesvolle online marktplaats’, waarin hij het enige echte stappenplan deelt voor het lanceren van een digitaal platform. Download hier gratis de eerste 2 hoofdstukken van het boek: een intro over marktplaatsen en analyse van jouw marktplaats-idee. Of ga naar www.bouweenmarktplaats.nl voor meer informatie.