Alle blogs
Afbeelding van Lisa
Lisa Raaijmakers

Geplaatst op 06 okt 2021

WauWW: 2x zilver bij de w3 Awards!

Een héél trots digitaal service bureau speaking! Samen met klanten Becx Verhuur en Apiwatch is Freshheads in de prijzen gevallen bij de w3 Awards. Jaarlijks beloont hun internationale jury het beste digitale werk in de categorieën website, marketing, video, apps, social en podcasts. Dit jaar won het digitale werkplaatsprogramma van Becx Verhuur in de categorie ‘apps’ en Apiwatch.io in de categorie ‘website’.

2x2x2 🥈

Twee keer zilver, in twee verschillende categorieën en voor twee verschillende klanten. Ja, dat is tof! En als er dan ook nog eens meer dan 3000 inzendingen zijn, nemen wij vol trots genoegen met een tweede plaats voor:

  • Zilver in de categorie ‘mobile apps & sites — workflow & productivity for mobile’

Freshheads bouwde met Becx Verhuur een digitaal werkplaatsprogramma, inclusief iPad-applicatie voor monteurs, planningstool en klantportaal.

  • Zilver in de categorie ‘general websites — web applications/services for websites’

In Apiwatch heb je de status van al je gebruikte API’s in één overzicht. Freshheads werkte mee aan het design!

We zijn enorm blij met deze waardering voor het ontwerpen en maken van impactvol digitaal werk. Maar we zijn vooral trots op de twee organisaties, hun streven naar het beste resultaat en de prettige samenwerking. Gefeliciteerd! 🥂🍾

De auteur

Afbeelding van Lisa

Lisa Raaijmakers

Marketing- & communicatiespecialist bij Freshheads.

LinkedIn

Verder lezen

WoWW: 7 W3 Awards!
16 okt 2020 - Lisa Raaijmakers

WoWW: 7 W3 Awards!

Samen met drie prachtige klanten heeft Freshheads zeven W3 Awards binnengesleept, waarvan vier keer goud en drie keer zilver. De awards die we samen met Human Rights Tattoo, Poppodium 013 en Roan Camping Holidays wonnen, vallen allemaal in de categorie ‘website’.
Website Human Rights Tattoo wint Grand Prix Award
14 jul 2020 - Lisa Raaijmakers

Website Human Rights Tattoo wint Grand Prix Award

Vrijdag 23 oktober 2020 — een dag die bij Freshheads de geschiedenisboeken ingaat. Vandaag werd namelijk bekend dat Freshheads een Red Dot Grand Prix Award heeft binnengesleept met het design voor de website van Human Rights Tattoo.
Freshheads 3x genomineerd voor Dutch Interactive Awards
03 jun 2022 - Lisa Raaijmakers

Freshheads 3x genomineerd voor Dutch Interactive Awards

Confetti time 🎉! Freshheads is met drie projecten genomineerd voor de Dutch Interactive Awards 2020. Wij zijn natúúrlijk mega trots op onze teams, en op Interpolis, Human Rights Tattoo en YoungOnes.
Freshheads grote winnaar Dutch Interactive Awards
09 jun 2023 - Renske Pepping

Freshheads grote winnaar Dutch Interactive Awards

Holy S*%T! Gisteren hebben we gewoon drie prijzen gepakt bij de uitreiking van de Dutch Interactive Awards. Zowel Appjection als opleidingsfonds OFED zijn bestempeld als het beste Nederlandse project in hun categorie.
Ook een succesvol online platform?

Ook een succesvol online platform?

Ontdek met ons wat jouw mogelijkheden zijn.