Prototype in één week

Innoveren begint met een goed idee, maar is daarna vooral een kwestie van doen. Tijdens ‘Prototype in één week’ tillen we een innovatief idee binnen jouw organisatie naar het volgende niveau. In 5 werkdagen gieten we jullie idee in een werkend prototype.

Wat gaan we doen?

Jouw organisatie heeft een innovatief baanbrekend idee, alle business models zijn ingevuld, en collega’s en vrienden zijn laaiend enthousiast. Het kriebelt om het idee te realiseren. Maar waar moeten jullie beginnen? En heeft jullie idee voor de eindgebruiker ook echt de x-factor? Om daarachter te komen zit er maar één ding op; experimenteren! Wij helpen jou om binnen één week een werkend prototype te maken, waarmee jullie de eerste klanten bereiken. Of waarmee jullie potentiële investeerders omverblazen tijdens een pitch.

Brainstormen

Om het idee laagdrempelig te toetsen, moet je tot de kern komen. Wat is de essentie van het concept? Welke waarde moet het product minimaal leveren? En hoe toetsen jullie in de meest minimale vorm of het concept die waarde daadwerkelijk levert? We starten op dag één met een uitgebreide brainstormsessie. Samen komen we tot de kern van het idee en bepalen we welk primair doel we willen bereiken met het prototype.

Knallen!

Na het zware denkwerk gaan we aan de slag met ons team van designers en developers. In recordtempo maken we een eerste prototype van jullie concept. Natuurlijk doe jij zelf ook mee. Want een prototype is pas écht relevant als het is verrijkt met data of content uit jouw organisatie, of als er bijvoorbeeld een koppeling is met een bestaand systeem. Aan het eind van elke dag bespreken we de voortgang met elkaar en sturen we bij waar nodig. Zo houden we ons doel in het vizier en is het prototype helemaal af op dag vijf. Klaar om de eerste klanten (of investeerders) omver te blazen.

Praktische info

  • De grootte van ons team is afhankelijk van jouw vraag en concept

  • Prijs ‘Prototype in één week’: tussen € 7.500,- en €12.500,-

  • D.m.v. een intake zorgen wij voor de juiste expertises binnen het team

  • Onze belofte: we maken een prototype van jullie idee, zodat je het direct kunt valideren bij de eerste gebruikers

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd? Laat dan jouw gegevens achter in het onderstaande formulier. Dan nemen onze prototype-specialisten contact met je op om je meer over de sessies te vertellen.

Onze prototype-specialisten

Fee Schakenraad

Fee Schakenraad

Service designer & digitaal strateeg

Koen Emmers

Koen Emmers

Service designer & digitaal strateeg

Rens Alkemade

Rens Alkemade

Frontend developer & digitaal strateeg

Joost van Doremalen

Joost van Doremalen

Frontend developer & digitaal strateeg

Samen in één week jouw prototype bouwen? Mail of bel Stephan voor meer info.