Innoveren is een werkwoord

Wij geloven dat organisaties die verliefd worden op de vraag van hun gebruikers weerbaar zijn voor toekomstige uitdagingen. En dus ook succesvoller. Toch wordt er ondertussen vooral veel over innovatie “geluld”. Processen worden eindeloos uitgedacht, er worden theoretische plannen gesmeed en duizelingwekkende concepten uitgewerkt, hopend op de vondst van het gouden ei. Maar hey, innoveren is een werkwoord! Maak het niet zo complex, ga aan de bak.

Eigenlijk best ironisch om een podcast te maken over innoveren, terwijl wij vinden dat er eigenlijk al teveel over geluld wordt.podcastmaker Evert Hilhorst

De podcast

In de podcastserie Innoveren is een werkwoord spreken Gijs en Evert met verschillende innovatie fanaten. Niet alleen over hun definitie van innoveren, maar vooral over de praktijk. Hoe zijn zij verliefd geworden op hun uitdagingen? En hoe hebben ze daarbij behorende kansen gespot en oplossingen gecreëerd? Van innovatiemanagers bij Pro Rail en KLM tot zelfstandig ondernemers in digitale transformatie, alle hoeken worden belicht.

De podcast is te beluisteren op:

Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts.

Gijs van Zon (links) en Evert Hilhorst (rechts)

Over de makers

Als nieuwsgierige, kritische en gepassioneerde denkers helpen Gijs en Evert organisaties al jaren bij het structureel veranderen van hun innovatie-aanpak. Niet door middel van dikke rapporten of abstracte presentaties, maar door nieuwsgierigheid te prikkelen, kennis & structuur te borgen en de mogelijkheid te creëren om zo snel mogelijk impact te maken. In de podcast Innoveren is een werkwoord bekijken ze innovatie door een andere bril. Ze gaan op onderzoek uit: welke lessen en valkuilen zijn andere organisaties tegengekomen?

7 cruciale vragen voordat je gaat innoveren
7 cruciale vragen voordat je gaat innoveren
Samen vernieuwen we de verzekeringswereld
Samen vernieuwen we de verzekeringswereld
Innoveren: nieuwsgierigheid en strakke discipline
Innoveren: nieuwsgierigheid en strakke discipline
Zo maak je innovatie concreet
Zo maak je innovatie concreet

Benieuwd hoe je innovatie van de grond krijgt?
Gijs geeft je gratis advies!