Pilot in 10 dagen

Je hebt een baanbrekend idee. Maar voordat je daar bakken met geld in stopt, wil je dat snel en goed testen. Is het goed genoeg om op de markt te brengen? Met een pilot achterhaal je dat. Wij helpen je in 10 dagen naar een eerste product, inclusief draaiende pilot. De feedback van gebruikers stroomt binnen!

Wanneer draai je een pilot?

Een pilot vindt plaats ná de fase van post-it sessies en canvassen invullen. We testen een minimale versie van jouw product in de praktijk. Wat vinden gebruikers? Is het concept zo goed als jij en jouw collega’s denken? Kan het beter?

Programma pilot in 10 dagen

Pilot in 10 dagen: het programma

  • Dag 1: pilotplan opstellen en hypotheses formuleren
  • Dag 2: we vertalen jouw idee naar een concept-ontwerp
  • Dag 3 t/m 9: we ontwikkelen een minimale, werkende versie van je product
  • Dag 10: pilot gaat live, feedback stroomt binnen!

Het resultaat

Als de pilot draait, verzamelen we waardevolle feedback. De quick wins voeren we direct door in het product. Na de pilotperiode analyseren we de feedback en formuleren we concrete actiepunten om jouw product te perfectioneren en klaar te maken voor de markt.

Experts in pilots draaien

Omdat wij zo in pilots geloven, hebben we pilot-experts in huis. Service designer Rens bijvoorbeeld: "De pilot is een van mijn favoriete manieren om de doelgroep kennis te laten maken met je idee. Pilotpersonen doen actief en bewust mee met een pilot. Je kunt dan echt doorvragen, waardevolle informatie naar boven halen en zo leren of de doelgroep op jouw idee zit te wachten."

Prijs

15.000 euro

De pilot zorgt dat je idee gaat vliegen
De pilot zorgt dat je idee gaat vliegen
De 3 voordelen van pilots draaien
De 3 voordelen van pilots draaien

Meer weten over pilots draaien? Neem contact op met pilot-pro Rens!