Jouw uitzendorganisatie digitaal en dichtbij, ook in de toekomst?

Als uitzendorganisatie is het belangrijk dat je digitaal en lokaal samenbrengt. Oftewel: het persoonlijke van op de koffie gaan bij een bedrijf en het gemak van solliciteren via een digitaal platform. Die balans vinden is moeilijk, maar 'm behouden nog moeilijker. Hoe zien jullie dat in de toekomst?

Luba

Belangrijke vragen voor de flexbranche

Hoe blijft je authentiek maar ook vernieuwend? Hoe bewegen jullie soepel mee met de omgeving die continu verandert; nieuwe behoeften van flexwerkers en werkgevers, de arbeidsmarkt die aan conjunctuur onderhevig is, de toenemende digitale mogelijkheden? Waar liggen jullie unieke digitale kansen, en wat zijn heel concreet jullie next steps?

Wie zijn wij

Aangenaam, wij zijn Freshheads, een bureau dat digitaliseert en innoveert, samen met klanten. We hebben aardig wat ervaring in de flexbranche. Zo ontwikkelden we YoungOnes, het flexplatform van YoungCapital, en bouwen we mee aan het Wiertz van de toekomst. We helpen organisaties vooruit, maar altijd met behoud van hun eigen, unieke waarden.

Samen jullie kansen ontdekken

Wij geloven in digitaal, maar nog meer in de kracht van persoonlijk contact. Wat zou er gebeuren als een toonaangevend uitzendbureau en een digitaal bureau met focus op de flexbranche samenkomen? Tot welke digitale kansen zouden we dan komen? Wij zijn hier enorm benieuwd naar, en delen graag onze ervaringen met andere partijen uit de branche en onze kennis over de mogelijkheden van digitaal met jullie. Zin om samen een kop koffie te drinken? Mail Wout of bel 013 - 5390040.


We spreken elkaar!

Hét kennisdocument over digitale flexplatformen

Download het whitepaper 'Digitale platformen in de flexbranche', en lees alles over:

  • De 2 manieren om te innoveren in de flexbranche
  • Het succes van digitale platformen
  • Tips en lessen van flexplatform YoungOnes

Onderstaand formulier niet zichtbaar? Zet dan je adblocker uit.

Onze ervaring in jullie branche
1100% omzetgroei in een jaar
2 manieren om te innoveren in de flexbranche

Een idee voor een platform in de uitzendbranche?
Plan een gratis adviesgesprek met Wout.