Een succesvolle digitale transformatie

Hoe ver staat jouw organisatie in de digitale transformatie? Heb je inzicht in de kansen die er speciaal voor jouw organisatie liggen? Freshheads geeft jouw digitale transformatie precies de snelheid en focus die nodig is. Samen ontdekken we de beste digitale kansen die jouw organisatie klaarmaken voor groei!

Onze visie

Digitaliseren is eigenlijk geen optie meer. Om met jouw organisatie relevant te blijven, moet je mee. Gelukkig liggen er in jouw organisatie tal van kansen om met gebruik van digitale middelen vernieuwend en relevant te blijven. Je hebt alleen wél de juiste aanpak nodig om die kansen te ontdekken en grijpen. Wij geloven dat je hier alleen in slaagt als je twee dingen als uitgangspunt neemt: 1) hou het klein, concreet en overzichtelijk, en 2) neem gebruikers altijd als uitgangspunt in plaats van de technologie. Wij helpen je om hierop de focus te houden, zodat jouw digitale transformatie soepel en succesvol verloopt.

Onze aanpak

Digitale transformatie is complex. Je gaat een nieuw pad bewandelen en dat vraagt om een nieuwe benadering. Groots van start gaan, en in één klap hoge bedragen uitgeven alsof je al precies weet wat werkt, is onverstandig. Bij Freshheads benaderen we jouw digitale transformatie stap voor stap. We beginnen klein en met lagere budgetten. Door middel van experimenten ontdekken we waar de grootste kansen voor jullie digitale transformatie liggen. Zodat jullie met zekerheid in de juiste oplossingen en ideeën investeren.

Resultaat

  • Jouw digitaliseringskansen ontdekt en benut!

  • De ontwikkeling van vernieuwende digitale diensten

  • Op naar toekomstbestendige nieuwe verdienmodellen

  • Snellere bedrijfsprocessen

  • Meer inzicht en datagedreven werken

  • Een snellere en professionelere organisatie

  • Een verbeterde klantbeleving

Het team

Afhankelijk van het vraagstuk binnen jouw organisatie, werk je intensief samen met een innovatieconsultant, digitaal strateeg, designer of developer van Freshheads. Of we stellen een team samen van experts. Stap voor stap helpen we jou om jouw digitale transformatie snelheid en focus te geven. Niet alles tegelijk. Niet te groots. Maar altijd met een kritisch oog voor de wensen van gebruikers, voor jouw strategie én voor nieuwe kansen. Zo haal jij het beste in huis om jouw business digitaal te transformeren.

Jouw ervaren partner

Al sinds 2002 helpen we organisaties om hun digitale transformatie te versnellen. Nooit zullen we daarbij onze aanpak dicteren, omdat elke organisatie anders is, en we juist vanuit jullie doelen, uitdagingen en klanten willen werken. Onze ondernemende mindset en jarenlange ervaring over hoe je digitale kansen benut, blijft niet onopgemerkt. We wonnen ruim 40 awards en Emerce100 bekroont ons al 10 jaar op rij als een van de beste digitale bureaus van Nederland.

2021: hoe haalt jouw organisatie dit jaar voordeel uit verandering en onzekerheid?
5 supertips voor processen digitaliseren
Met digitaliseren maakt Becx Verhuur de weg vrij voor groei

Benieuwd naar jouw digitaliseringskansen?
Mail of bel Stephan voor een snelle scan.

Doe een ideation-brainstorm

Heb jij veel losse inzichten van klanten, zoals analytics van de website en data uit campagnes? Tijdens de ideation-brainstorm zetten we die inzichten samen om naar concrete concepten. In slechts 5 uur tijd.

Lees meer