Een gratis digitale analyse voor jouw uitzendorganisatie

Jouw uitzendorganisatie heeft een ambitie geformuleerd. Welke digitale kansen liggen er om die ambitie sneller te behalen? Waar staan jullie nu? En wat zijn de beste vervolgstappen? Twee digitale strategen met ervaring in de flexbranche brengen dit met jou in kaart, tijdens jouw eigen digitale analyse.

De digitale analyse

De digitale analyse

Tijdens de digitale analyse stellen we jou precies de juiste vragen, en kijken met de frisse blik van een buitenstaander naar de ambitie van jouw organisatie. We halen naar boven waar jullie focus zou moeten liggen om jullie ambitie sneller te bereiken. Welk unieke kenmerk maakt jullie onderscheidend ten opzichte van concurrenten? Hoe draagt digitale dienstverlening bij aan het behalen van jullie ambitie? De analyse is puur gericht op jouw organisatie en naderhand ontvang je een adviesdocument.

Hoe het werkt

  • Vooraf sturen we je 2 vragen toe over de ambities van jouw organisatie. Jouw antwoorden zorgen ervoor dat wij ons serieus kunnen voorbereiden.

  • Tijdens de sessie van 2 uur vragen we door. We weten welke vragen relevant zijn om een beeld te krijgen van jullie situatie en gewenste next steps. Uiteraard mogen jullie ons óók vragen stellen. Vanuit onze ervaring met YoungOnes, Wiertz Company, Cocoroco en GetJobsDone hebben we best wat te vertellen.

  • Naderhand ontvang je een adviesdocument. Hoe maakt jouw organisatie de weg vrij voor groei? Wat zouden jullie next steps moeten zijn? Waar liggen unieke kansen om het verschil te maken?

Digitaal specialist in de flexbranche

Een expert in digitaal met veel ervaring in de flexbranche. Dat is Freshheads. We zijn de vaste digitale partner van YoungOnes, Wiertz Company en Cocoroco. Tijdens de digitale analyse nemen wij die ervaring mee.

Vraag hier gratis jouw digitale analyse aan!

Interesse in een digitale analyse van jouw uitzendorganisatie? Neem via het onderstaande formulier contact op met onze digitale strategen. Zij sturen je zo snel mogelijk een mail om de sessie te plannen. Go for it!

Hoe een uitzendorganisatie groeit: efficiëntie en focus
Bedrijfsprocessen digitaliseren? Lees de tips.
YoungOnes: van idee tot succes
5 succesfactoren voor een digitaal platform

Digitale experts in de flexbranche

Roel Tuerlings

Roel Tuerlings

Designer & digitaal strateeg

Wout Withagen

Wout Withagen

Directeur

Gijs van Zon

Gijs van Zon

Head of delivery operations

Even vrijblijvend sparren over het digitaliseren van jouw uitzendorganisatie? Roel staat voor je klaar!