Verover jouw markt met een go-to-market strategie

Jouw product of dienst staat klaar om de markt te veroveren, maar hoe pak je dat aan? Hoe bereik je jouw doelgroep? En wat als de doelgroep maar niet toe wil happen? Richt je je dan wel op de juiste mensen? Growth hackers to the rescue. Hun advies luidt: kijk verder dan marketing en ga voor een go-to-market strategie. Recht op je groeiambities af.

Go-to-market strategie

Onze aanpak

We zetten eerst alles op scherp: van ambities en proposities tot product en doelgroep(en). Om hier de groeikansen van in kaart te brengen gaan we aan de slag met het opzetten en uitvoeren van een meet- en dataplan. Vervolgens experimenteren we met het bereiken van jouw nieuwe gebruikers via verschillende kanalen, smoke testing en automation. Zo ontdekken we waar we jouw doelgroep het best kunnen activeren en wat de belangrijkste touchpoints zijn. Dit komt samen in dé groeimotor voor de toekomst van jouw product of dienst: een go-to-market strategie.

Resultaat

Jij staat straks helemaal voorbereid aan de start van de lancering van jouw nieuwe platform. Je krijgt:

  • een heldere strategie voor het behalen van jouw groeidoelstellingen
  • inzicht in wie jouw doelgroep is en waar je ze kunt bereiken
  • een plek voor jouw product of dienst in de markt
  • harde groeicijfers: geïnteresseerden, klanten en fans
  • data over jouw markt, doelgroep en KPI's
  • voorspellingen voor de korte en lange termijn

Het team

Je werkt samen met een toegewijd team dat de volledige focus heeft op groei van jouw idee, product of dienst. Ze hebben ervaring op het gebied van online marketing, data-analyse, design en development. Het team neemt jou mee in de growth hacking-werkwijze, waarbij jouw groeivraagstuk wordt opgeknipt in kleine, concrete experimenten. Samen komen jullie supersnel tot inzichten, zodat jullie precies het juiste doen voor indrukwekkende groeicijfers.

Jouw ervaren partner

Al sinds 2002 bouwen wij mee aan online startups, lanceren we digitale platforms, en helpen we organisaties om innovatie en groei te versnellen. Onze ondernemende mindset zit er nog altijd in, gecombineerd met jarenlange ervaring over hoe je digitale (groei)kansen het allerbeste benut. Dat blijft niet onopgemerkt. We wonnen ruim 30 awards en Emerce100 bekroont ons al 10 jaar op rij als een van de beste digitale bureaus van Nederland.

Growth hacking: hype of blijvertje?
Growth hacking: hype of blijvertje?
Eerste leads vóór lancering platform
Eerste leads vóór lancering platform
Aantal klanten verdubbeld door 'growth hacks'
Aantal klanten verdubbeld door 'growth hacks'

Jouw groeikansen vinden en volop benutten?