We bouwen de allerbeste innovatiecultuur

Een absolute vereiste om innovatie van de grond te krijgen binnen jouw organisatie: een open innovatiecultuur. Teams moeten de ruimte voelen om te experimenteren, en om met problemen en ideeën aan de slag te gaan. Hoe leg je de beste basis van zo'n cultuur? En hoe laat je medewerkers groeien in het 'doen' van innovatie? Wij weten wat te doen!

Zelf innoveren

Onze aanpak

Innoveren is vooral 'doen'. Dus hoe is het gesteld met de mindset en kennis van mensen die daadwerkelijk met innovatie aan de slag gaan? Wij leggen de beste basis voor een blakende innovatiecultuur in jouw organisatie. We zorgen voor de juiste verwachtingen en acties op managementniveau, én we begeleiden innovatieteams bij het zichzelf eigen maken van het innovatieproces en groeien in hun rol. Zodat iedereen de urgentie voelt voor innovatie, de ruimte ervaart om te experimenten en falen, én weet welke rol ze innemen in het proces.

Resultaat

We vergroten de kennis en snelheid van innoveren, en werken aan blijvende hulpmiddelen en tips voor jouw team(s). Jij krijgt:

  • direct toegang tot externe innovatiekennis, gedurende het gehele proces
  • een helder innovatieproces, dat past bij jouw organisatie en team
  • inzicht in gebruik van de juiste middelen op het juiste moment
  • praktische begeleiding die is gericht op kennisoverdracht
  • met als resultaat: een zelfsturend, nieuwsgierig en effectief innovatieteam

Jouw ervaren partner

Onze innovatieconsultants zijn al meer dan tien jaar werkzaam op het gebied van innovatie en service design. Hun kracht zit in de praktische kant van innoveren. Geen vuistdikke rapporten of eindeloze meetings, maar hup, aan de bak! Klanten waarderen dit enorm.

Zo maak je innovatie concreet
Zo maak je innovatie concreet
De 5 grootste innovatie-vertragers
De 5 grootste innovatie-vertragers

Ook zelf innoveren?
Bel of mail Gijs!