We implementeren een succesvol innovatieproces

Reken af met doelloos experimenteren totdat je het gouden ei vindt. En maak een einde aan losse design sprints en projecten die stranden door gebrek aan structuur. Wij implementeren een helder innovatieproces dat past bij jullie organisatie, zodat al jullie innovatieve ideeën de beste én snelste weg vinden naar succes. Iedereen weet wat er moet gebeuren en volgt dezelfde bewezen werkwijze. Innoveren wordt een eerste natuur.

Innovatieproces implementeren

Onze aanpak

Jullie hebben een ambitie rondom productontwikkeling en innovatie. Een passend innovatieproces geeft precies de structuur, duidelijkheid en snelheid die nodig is om die strategische doelen te bereiken. Samen met jou formuleren én implementeren wij een innovatieproces dat werkt voor jullie organisatie. Hierbij kijken we goed naar de bestaande werkwijze, structuren, ambities en mogelijkheden binnen jullie unieke organisatie. Maar putten we óók uit onze geleerde lessen van ruim 18 jaar innoveren.

Het resultaat

Jouw organisatie heeft straks één overzichtelijk innovatieproces dat past bij jullie teams en werkwijzen, en dat loopt als een trein. Zo wordt innovatie een structureel onderdeel van jullie organisatie en lopen initiatieven niet meer spaak.

  • We formuleren een innovatieproces dat aanvoelt als een eerste natuur
  • We implementeren het innovatieproces samen met de teams
  • Wij zorgen ervoor dat iedereen zich het proces eigen maakt
  • Iedereen weet wat er wanneer moet gebeuren, en waar verantwoordelijkheden liggen.
  • Initiatieven voor innovatie vinden de snelste weg naar succes
  • Dankzij het innovatieproces zijn jullie continu bezig met innovatie

Jouw ervaren partner

Onze innovatieconsultants zijn al meer dan tien jaar werkzaam op het gebied van innovatie en design thinking. Hun kracht zit in de praktische kant van innoveren. Geen vuistdikke rapporten of eindeloze meetings, maar hup, aan de bak! Organisaties waarderen dit enorm.

TBI timmert fundament voor innovatie
TBI timmert fundament voor innovatie
De 5 grootste innovatie-vertragers
De 5 grootste innovatie-vertragers
Zo maak je innovatie concreet
Zo maak je innovatie concreet
7 cruciale vragen voordat je gaat innoveren
7 cruciale vragen voordat je gaat innoveren

Een innovatieproces dat loopt als een trein?
Neem contact op met innovatieconsultant Koen!