Een effectieve innovatiestrategie voor jouw organisatie

Innovatie zou nooit een doel op zich moeten zijn. Het werkt pas als het een gevolg is van de strategische doelen die jouw organisatie heeft. Wij helpen bij het opstellen van een concrete innovatiestrategie en zorgen ervoor dat die strategie geen eenmalig dingetje wordt, maar het fundament van al jullie innovatie-initiatieven. Dat is de enige manier om innovatie structureel van de grond te krijgen.

Innoveren

Onze aanpak

Alleen met een helder doel voor ogen kunnen jouw mensen gaan rennen. Daarom helpen we jou en alle stakeholders bij het formuleren van jullie ambitie en visie. We beginnen met een innovatiescan. Op basis daarvan stellen we een meetbare innovatiestrategie op die werkt voor jouw organisatie. We gieten die strategie in een concreet innovatieproces, en lopen met jouw team stap voor stap door dat proces heen. Natuurlijk met als resultaat: vernieuwende producten en diensten.

Resultaat

Wij brengen jouw innovatie in harmonie met de ondernemersdoelstellingen, omdat dat de enige manier is om van innovatie een structureel en succesvol proces te maken. Samen realiseren we:

  • een meetbare innovatiestrategie, met duidelijke afspraken over doelen en kpi’s
  • we delen die strategie op in kleine thema's (zoals visie & ambitie, proces & aanpak, kennis & kunde, budget & planning)
  • een innovatieproces dat past bij jouw organisatie en jouw mensen
  • actieve begeleiding bij de uitvoering van het innovatieproces
  • de belofte dat jouw organisatie eigenhandig met innovatie aan de slag kan

Jouw ervaren partner

Onze innovatieconsultants zijn al meer dan tien jaar werkzaam op het gebied van innovatie en design thinking. Hun kracht zit in de praktische kant van innoveren. Geen vuistdikke rapporten of eindeloze meetings, maar hup, aan de bak! Klanten waarderen dit enorm.

2021: hoe haal jij dit jaar voordeel uit verandering en onzekerheid?
Samen vernieuwen we de verzekeringswereld
Zo maak je innovatie concreet
TBI timmert fundament voor innovatie

Aan de slag met jouw innovatiestrategie?
Stuur innovatieconsultant Koen een berichtje.