Een succesvolle digitale dienst ontwikkelen

Hulp nodig bij het ontwikkelen van een succesvol digitaal product? Look no further. Samen zetten we een werkende dienst of een werkend platform neer, waarmee jij jouw strategische doelstellingen behaalt. We zorgen voor relevantie, stabiliteit en flexibiliteit, zodat duizenden mensen jouw dienst met plezier gebruiken.

Afbeelding create

Onze aanpak

Briefing en dan blindelings bouwen? Slecht plan. Dan weet je maanden en vele euro’s later pas of gebruikers blij worden van jouw product. Daarom werken wij in kleine stappen toe naar de beste versie van jouw product. Eerst kleinschalig beginnen, continu checken bij gebruikers en data verzamelen uit de markt. Door steeds terug te pakken naar jouw strategische doelen geven we je snelheid en zekerheid. We voegen nieuwe features toe, verhogen het gebruiksgemak en bouwen aan stabiliteit.

Resultaat

  • een digitale dienst die impact maakt en staat als een huis
  • gebruikers die niet meer anders willen; hun beleving staat voorop
  • jouw strategische doelen behaald
  • jouw organisatie versnelt innovatie, verovert markten, verandert het spel

Het team

Je werkt intensief samen met een vast klein team van digitaal strategen, designers, developers en data-analisten. Stap voor stap nemen zij jou mee met de snelste weg om jouw product beter te maken. Niet alles tegelijk. Altijd met focus. Met een kritisch oog voor de wensen van gebruikers, voor jouw strategie én voor nieuwe kansen, haal jij het beste team in huis om innovatie te versnellen.

Jouw ervaren partner

Al sinds 2002 bouwen wij mee aan online startups, lanceren we digitale platforms en helpen we organisaties om innovatie te versnellen. Onze ondernemende mindset zit er nog altijd in, gecombineerd met jarenlange ervaring over hoe je digitale platforms tot een succes maakt. Dat blijft niet onopgemerkt. We wonnen ruim 30 awards en Emerce100 bekroont ons al 10 jaar op rij als een van de beste digitale bureaus van Nederland.

Freelance platform groeit 1.000% in 1 jaar
Freelance platform groeit 1.000% in 1 jaar
De klant is koning en daarom doen we soms niet wat ze willen
De klant is koning en daarom doen we soms niet wat ze willen
Het platform om armoede te verzachten
Het platform om armoede te verzachten

Een digitale dienst met
duizenden gebruikers?