De beste groeistrategie voor jouw digitale dienst

Waar liggen groeikansen voor jouw digitale dienst? Hoe verover je de (internationale) markt? Hoe houd je de focus op het juiste en elimineer je alles wat groei juist afremt? De growth hackers van Freshheads weten hier raad mee. Zij brengen alles in stelling om jouw dienst te laten groeien, schalen en slagen.

Grow

Onze aanpak

Wij benaderen de groei van jouw dienst in de breedte: van het bereiken van de doelgroep tot het activeren en vasthouden van gebruikers. Door te experimenteren met online marketing, automation, content en productverbeteringen ontdekken we de groeiversnellers voor jouw organisatie. Alle keuzes die we maken, zijn gebaseerd op de data die we binnenhalen. Leidt een experiment tot de beoogde groeidoelstelling? Dan wordt het een vast onderdeel van de groeistrategie. Zo niet, weg ermee.

Resultaat

  • inzicht in de meest kansrijke groeimogelijkheden
  • jouw ideale groeistrategie in kaart gebracht
  • een helder proces om jouw groeidoelstellingen te behalen
  • alle data van online kanalen op orde, zodat we kunnen sturen op data
  • harde groeicijfers: meer geïnteresseerden, klanten en fans
  • een toegewijd team dat zich volledig focust op groei

Het team

Je werkt samen met een toegewijd team dat de volledige focus heeft op groei van jouw idee, product of dienst. Ze hebben ervaring op het gebied van online marketing, data-analyse, design en development. Het team neemt jou mee met de growth hacking-werkwijze, waarbij jouw groeivraagstuk wordt opgeknipt in kleine, concrete experimenten. Samen komen jullie supersnel tot inzichten, zodat jullie precies het juiste doen voor indrukwekkende groeicijfers.

Jouw ervaren partner

Al sinds 2002 bouwen wij mee aan online startups, lanceren we digitale platforms, en helpen we organisaties om innovatie en groei te versnellen. Onze ondernemende mindset zit er nog altijd in, gecombineerd met jarenlange ervaring over hoe je digitale (groei)kansen het allerbeste benut. Dat blijft niet onopgemerkt. We wonnen ruim 30 awards en Emerce100 bekroont ons al 10 jaar op rij als een van de beste digitale bureaus van Nederland.

Growth hacking: hype of blijvertje?
Growth hacking: hype of blijvertje?
Aantal klanten verdubbeld door 'growth hacks'
Aantal klanten verdubbeld door 'growth hacks'

Jouw groeikansen vinden en volop benutten?