Data als basis voor duurzame groei

Het verzamelen en inzichtelijk krijgen van data is stap één van jouw groeiproces. Want om meer leads te bereiken heb je data nodig. Voor veel organisaties is dit nog abracadabra. Wat moet je meten? Hoe en waar moet je dat meten? En wat betekenen al die cijfertjes dan? Onze data-analisten weten precies hoe je deze cijfers omzet in groei.

Data helpt groeien

Onze aanpak

Data analyse is nooit een doel an sich. Het is wél een middel om voor meer verkoop of omzet te zorgen. We beginnen, samen met jou, met het scherpstellen van de doelstellingen en KPI’s van jouw product of dienst. Op basis daarvan brengen we alle databronnen in kaart en richten we de juiste meetinstrumenten in. Zo weet je zeker dat je meet wat je wil meten, zoals: welke pagina’s jouw website bezoekers bekijken; waar ze vandaan komen; wie converteert, wie niet en waarom niet. De cijfers uit al deze databronnen zetten we in één overzichtelijk dashboard zodat jij makkelijk kunt zien op welke doelstelling en/of KPI bijsturing nodig is.

Resultaat

  • meetplan: vastgelegd wat er gemeten wordt en waarom
  • een complete nulmeting die groei zichtbaar maakt
  • inzicht in het relevante gedrag van (potentiële) klanten
  • de juiste handvatten om gericht te sturen
  • inzichten om onderbouwde keuzes te maken
  • een overzichtelijk dashboard

Het team

Je werkt samen met een toegewijd team dat de volledige focus heeft op groei van jouw idee, product of dienst. Ze hebben ervaring op het gebied van online marketing, data-analyse, design en development. Het team neemt jou mee in de growth hacking-werkwijze, waarbij jouw groeivraagstuk wordt opgeknipt in kleine, concrete experimenten. Samen komen jullie supersnel tot inzichten, zodat jullie precies het juiste doen voor indrukwekkende groeicijfers.

Jouw ervaren partner

Al sinds 2002 bouwen wij mee aan online startups, lanceren we digitale platforms, en helpen we organisaties om innovatie en groei te versnellen. Onze ondernemende mindset zit er nog altijd in, gecombineerd met jarenlange ervaring over hoe je digitale (groei)kansen het allerbeste benut. Dat blijft niet onopgemerkt. We wonnen ruim 30 awards en Emerce100 bekroont ons al 10 jaar op rij als een van de beste digitale bureaus van Nederland.

Eerste leads dankzij tests met data
Eerste leads dankzij tests met data
Aantal klanten verdubbeld door 'growth hacks'
Aantal klanten verdubbeld door 'growth hacks'

Jouw groeikansen vinden en volop benutten?