Alle blogs
Afbeelding van Lisa
Lisa Raaijmakers

Geplaatst op 16 okt 2020

WoWW: 7 W3 Awards!

Samen met drie prachtige klanten heeft Freshheads zeven W3 Awards binnengesleept, waarvan vier keer goud en drie keer zilver. W3 Awards beloont jaarlijks het beste digitale werk, in de categorieën website, marketing, video, mobile, social en podcasts. De awards die we samen met Human Rights Tattoo, Poppodium 013 en Roan Camping Holidays wonnen, vallen allemaal in de categorie ‘website’.

7 keer, really?

Toen het nieuws over deze internationale award bekend werd, moesten we even zeven keer knipperen. Zien we dat goed? Hebben we goed geteld? Yup, het zijn er zeven. We zetten ze even op een rijtje:

  • Goud in de categorie ‘general websites — activism for websites’
  • Goud in de categorie ‘website features — best visual appeal’
  • Goud in de categorie ‘general websites — cultural institutions for websites’
  • Zilver in de categorie ‘website features — best home page for websites’
  • Goud in de categorie ‘general websites — travel for websites’
  • Zilver in de categorie ‘general websites — website redesign for websites’
  • Zilver in de categorie ‘website features — best visual appeal — utility for websites’

Onze klanten in de spotlight

We zijn enorm trots op deze waardering voor het ontwerpen en maken van impactvol digitaal werk. Maar we zijn vooral blij voor de drie organisaties waar we al jaren prettig mee samenwerken. Deze toppers verdienen het niet alleen, maar zijn ook nog eens actief in branches die nu wel een opsteker mogen gebruiken: de toerismebranche (Roan), cultuursector (013) én kunst/activisme (Human Rights Tattoo). Zo reageert Poppodium 013:

“Sinds 2017 is 013 bezig haar communicatiewijze te transformeren van aanbod- naar klantgericht. Aan de hand van die visie en een aantal daaruit voortkomende designprincipes, is de nieuwe website ontwikkeld. Op het nieuwe www.013.nl bieden we artiesten de ruimte te schitteren en bieden we onze bezoekers een vertrouwde omgeving waar men vindt wat men zoekt, maar ook kan ontdekken.

De gewonnen W3 Awards zijn een hele mooi erkenning voor de ingeslagen weg en voor de prettige samenwerking tussen 013 en Freshheads.”

Gefeliciteerd!

Over de W3 Awards

Jaarlijks reikt W3 Awards prijzen uit om creatieve hoogvliegers op het web te belonen. Van in totaal 3000 inzendingen van digitale bureaus, webdesigners en reclamebureaus wereldwijd selecteert een jury van The Academy of Interactive and Visual Arts het beste werk. Minder dan 10 procent van het ingezonden werk voldoet uiteindelijk aan de standaarden voor een gouden award. Wij hebben er daarvan in ieder geval al vier binnengesleept, samen met 013, Human Rights Tattoo en Roan. 👏👏👏👏

De auteur

Afbeelding van Lisa

Lisa Raaijmakers

Mijn naam is Lisa Raaijmakers en ik werk als communicatiespecialist bij Freshheads.

LinkedIn

Verder lezen

Freshheads grote winnaar Dutch Interactive Awards
09 jun 2023 - Renske Pepping

Freshheads grote winnaar Dutch Interactive Awards

Holy S*%T! Gisteren hebben we gewoon drie prijzen gepakt bij de uitreiking van de Dutch Interactive Awards. Zowel Appjection als opleidingsfonds OFED zijn bestempeld als het beste Nederlandse project in hun categorie.
Website Human Rights Tattoo wint Grand Prix Award
14 jul 2020 - Lisa Raaijmakers

Website Human Rights Tattoo wint Grand Prix Award

Vrijdag 23 oktober 2020 — een dag die bij Freshheads de geschiedenisboeken ingaat. Vandaag werd namelijk bekend dat Freshheads een Red Dot Grand Prix Award heeft binnengesleept met het design voor de website van Human Rights Tattoo.
10 jaar innoveren met Interpolis: doen, durf én waarheid
20 okt 2022 - Lisa Raaijmakers

10 jaar innoveren met Interpolis: doen, durf én waarheid

Deze week vieren we 10 jaar Interpolis & Freshheads. Samen ontwikkelen we kleine en vooral slimme oplossingen die bijdragen aan grote thema’s als klimaat en veiligheid. Lees alles over het geheim van onze samenwerking.
Ook een succesvol online platform?

Ook een succesvol online platform?

Wij weten hoe je dat aanpakt.