Alle blogs
Afbeelding van Lisa
Lisa Raaijmakers

Geplaatst op 05 jan 2023

Topdrukte in Achmea’s nieuwe online Klimaatwinkel

Yessss, de Klimaatwinkel is live! Kwam je eind 2022 bij Freshheads, dan zag je team Galaxy op volle kracht en met de beste energie knallen voor de Klimaatwinkel. Met resultaat. Dit nieuwe platform van Achmea ging op 2 januari live, en zorgt ervoor dat alle 12.000 medewerkers hun eigen klimaatbudget kunnen besteden aan duurzame oplossingen.

Het team proost op de livegang van de Klimaatwinkel!

Een mooi doel

Als 12.000 medewerkers in actie komen voor duurzaamheid, maak je samen een significant verschil. Daarom maakte Achmea voor ieder van hen een speciaal budget vrij en ontwikkelden ze met Freshheads de Klimaatwinkel. Een platform dat alle medewerkers toegang geeft tot duurzame oplossingen als zonnepanelen, warmtepompen en elektrische fietsen. “Het is er superdruk,” vertelt Kevin Schuurmans, backend developer bij Freshheads. “Elke paar minuten neemt er weer een medewerker een duurzame oplossing af! Een mooiere waardering voor het werk dat we als team hebben geleverd, is er eigenlijk niet.”

Vol commitment en vertrouwen heeft Freshheads met ons een ontzettend mooi en goed werkend platform neergezet.Jaap de Groot, innovation lead bij Centraal Beheer

De Klimaatwinkel

De juiste technische snufjes

“Voor dit platform hebben we verschillende nieuwe technieken gebruikt om tot het beste resultaat te komen,” vertelt Kevin. “Dat is gelukt! Het was voor mij de eerste keer dat we een platform lanceerden waar zoveel gebruikers tegelijkertijd op zaten. Die grote bezetting heeft geen enkel probleem opgeleverd. Ook is duidelijk te zien dat de gebruikers gemakkelijk vinden wat ze zoeken. En voor degene die nog niet goed weten waar te beginnen met verduurzamen, is er straks een scan beschikbaar die advies geeft op basis van je adres en een korte vragenlijst.”

It’s all about teamwork

Kudos voor onze Kevin, Jelle, Aida, Linda, Pepijn, Wesley en Rik die keihard gewerkt hebben om dit platform neer te zetten. Ook speciaal dank aan Centraal Beheer voor wederom een goed vertrouwen en aan alle Centraal Beheer ‘collega’s’ die bij dit project betrokken waren. Met name Karin Stevens-Pierik. “Een gedreven product owner die samen met ons voor het beste vraag en aanbod platform wilde gaan,” aldus Kevin. “Iemand die de techniek snapt, de juiste keuzes met ons maakt en een fijne verbinding vormt tussen Freshheads en Centraal Beheer.”

De auteur

Afbeelding van Lisa

Lisa Raaijmakers

Mijn naam is Lisa Raaijmakers en ik werk als communicatiespecialist bij Freshheads.

LinkedIn

Verder lezen

Waarom innoveren vaak misgaat
21 feb 2022 - Gijs van Zon

Waarom innoveren vaak misgaat

Binnen jouw bouwbedrijf ben jij verantwoordelijk voor innovatie. Je zit vol goede ideeën en gaat er het liefst meteen mee aan de slag. Maar je doet het niet alleen. Hoe krijg je het innovatieproces binnen jouw organisatie van de grond en tackel je de meest voorkomende valkuilen?
Freshheads stapt in TBI’s Klimaattrein
05 mrt 2024 - Fee Schakenraad

Freshheads stapt in TBI’s Klimaattrein

Sinds begin 2023 zet TBI Klimaattrein koers richting de klimaatdoelen van Parijs. Fee sprak TBI's Innovatiemanger Douwe. Wat is TBI Klimaattrein? En hoe krijg je zo’n collectief voor verduurzaming van de grond?
Verduurzamingsplatform Enerlynk is live!
20 feb 2024 - Lisa Raaijmakers

Verduurzamingsplatform Enerlynk is live!

Hoe selecteer je uit al het aanbod de juiste zonnepanelen, thuisbatterij of warmtepomp? En door welke partij laat je ze installeren? Het nieuwe platform Enerlynk brengt de vraag naar en het aanbod van verduurzamingsoplossingen bij elkaar.
Ook een platform voor jouw onderscheidende arbeidsvoorwaarden?

Ook een platform voor jouw onderscheidende arbeidsvoorwaarden?

Wij weten hoe je dat aanpakt.