Alle blogs
Afbeelding van Renske
Renske Pepping

Geplaatst op 28 apr 2022

Freshheads met 55 sterren in Emerce100

Zo, die smile gaat niet meer van ons gezicht vandaag. Freshheads staat met 55 sterren in Emerce100, de jaarlijkse toplijst van Nederlandse digitale bureaus!

Mocht je nu denken ‘Wait, whut, die scores in Emerce100 gaan toch maar tot 7 sterren?’: ja, klopt. Scherp. Maar zonder onze 55 Heads hadden wij überhaupt geen enkele kans gehad op ook maar één ster. Zonder Heads geen Freshheads. Vandaar de zelfgeclaimde 55 sterren als dikke shout-out naar alle 55 collega’s die elke dag weer hard gaan op de inhoud.

Check het zelf maar, in het trotsmakende artikel in het Emerce100-magazine dat vandaag is verschenen (blader in het fysieke magazine naar pagina 94). Daarin vertellen Jordy, Wendy, Rens en Nienke hoe zij klanten helpen tot de essentie te komen van een digitale dienst. En dat zijn ‘nog maar’ de verhalen van vier Heads. Zo lopen er dus nóg 51 sterren bij ons rond. Lucky us!

55 sterren vieren 5 sterren

Vandaag vieren wij dus met z’n allen dat we voor het twaalfde jaar op rij een benoeming hebben in de lijst ‘digital agency fullservice - middelgroot’ van Emerce100. De vlag gaat uit, de taart gaat op en de glazen leeg. Proost op ons prachtige bureau, proost op alle Heads! Wederom vijf sterren, daar mogen we f*cking trots op zijn.

De auteur

Afbeelding van Renske

Renske Pepping

Mijn naam is Renske Pepping en ik werk als head of brand & communication bij Freshheads.

LinkedIn

Verder lezen

Freshheads ontvangt vertrouwenspin
27 apr 2021 - Lisa Raaijmakers

Freshheads ontvangt vertrouwenspin

Op maandag 26 april nam Stephan namens Freshheads een vertrouwenspin in ontvangst. Een pin die voor ambassadeurs die op hun eigen manier bouwen aan vertrouwen en anderen inspireren hetzelfde te doen. Wij glimmen van trots! Lees hier waar wij het dragen van deze pin aan te danken hebben.
Freshheads 2x genomineerd voor Dutch Interactive Awards
24 mrt 2021 - Lisa Raaijmakers

Freshheads 2x genomineerd voor Dutch Interactive Awards

Party popping! Freshheads is met twee projecten genomineerd voor de Dutch Interactive Awards 2021. Petje af voor onze teams, Centraal Beheer en Roan Campingvakanties. Benieuwd wat deze genomineerde projecten inhouden? Lees snel verder!
Verduurzamingsplatform Enerlynk is live!
20 feb 2024 - Renske Pepping

Verduurzamingsplatform Enerlynk is live!

Hoe selecteer je uit al het aanbod de juiste zonnepanelen, thuisbatterij of warmtepomp? En door welke partij laat je ze installeren? Het nieuwe platform Enerlynk brengt de vraag naar en het aanbod van verduurzamingsoplossingen bij elkaar.