Alle blogs
Afbeelding van Lisa
Lisa Raaijmakers

Geplaatst op 28 apr 2022

5,5 sterren in de Emerce100!

Hoe smaakt blijdschap? Vooral heel boterig en zoet, met een vleugje vanille en een nuance van citroen. Deze week werd bekend dat wij 5,5 ster hebben behaald in de jaarlijkse ranking van Emerce. Daar zijn wij heel blij mee, want: een halve ster meer dan voorgaande jaren. Al die blijheid stopten wij in 330 zelfgebakken koekjes in de vorm van een ster. Voor elke collega precies 5,5 koekje. En we moeten zeggen: dat ene halve koekje smaakte toch wel extra hemels. Hoera voor alle Heads!

Over de Emerce100

Vandaag verscheen de achttiende editie van de Emerce100. De lijst der lijsten van de beste bedrijven die digitale oplossingen aanbieden. Beslissers uit de online industrie onderzochten en beoordeelden de prestaties van 559 bedrijven, verdeeld over 55 categorieën. Met een score van 5,5 sterren (op een 7-puntsschaal) staat Freshheads op een gedeelde 4e plaats in de categorie 'Digital agency fullservice middelgroot'.

De auteur

Afbeelding van Lisa

Lisa Raaijmakers

Marketing- & communicatiespecialist bij Freshheads.

LinkedIn

Verder lezen

Freshheads met 55 sterren in Emerce100
28 apr 2022 - Renske Pepping

Freshheads met 55 sterren in Emerce100

We vieren onze 5 sterren in Emerce100 met al onze 55 sterren. Want zonder Heads geen Freshheads, en zonder Heads hadden we deze 5 sterren dus ook nooit kunnen behalen.
Freshheads grote winnaar Dutch Interactive Awards
09 jun 2023 - Renske Pepping

Freshheads grote winnaar Dutch Interactive Awards

Holy S*%T! Gisteren hebben we gewoon drie prijzen gepakt bij de uitreiking van de Dutch Interactive Awards. Zowel Appjection als opleidingsfonds OFED zijn bestempeld als het beste Nederlandse project in hun categorie.
Freshheads 3x genomineerd voor Dutch Interactive Awards
03 jun 2022 - Lisa Raaijmakers

Freshheads 3x genomineerd voor Dutch Interactive Awards

Confetti time 🎉! Freshheads is met drie projecten genomineerd voor de Dutch Interactive Awards 2020. Wij zijn natúúrlijk mega trots op onze teams, en op Interpolis, Human Rights Tattoo en YoungOnes.
Ook een succesvol online platform?

Ook een succesvol online platform?

Ontdek met ons wat jouw mogelijkheden zijn.