één team één missie

Werkwijze

één team één missie

Negen van de tien online initiatieven falen. Lang niet altijd omdat het idee slecht is. De meest voorkomende redenen? Verkeerde aannames. Niet het juiste team. Onvoldoende budget. Een ongelukkige keuze voor technologie. Of nóg erger: niemand zit op je idee te wachten. Ontdek hoe je dit voorkomt.

Briefing en dan bouwen? Niet onze stijl. Onze werkwijze:

Team smeden met de klant

1 — Teamwork

Welke factor heeft de meeste invloed op het slagen of falen van een innovatietraject? Juist, de mensen die het gaan uitvoeren. Onze focus ligt daarom op het 'smeden' van goed op elkaar ingespeelde teams, waarin diverse disciplines samenkomen: developers, designers en strategen. Teamleden werken vaak al langere tijd samen, waardoor ze precies weten wat ze aan elkaar hebben. Samen met de klant hebben zij alle kennis in huis om vanaf dag één keihard te knallen en maximaal impact te maken.

Een gevalideerd concept

2 — Discover

We willen jouw uitdaging écht begrijpen. Daarom beginnen we bij het begin. Waar wil je heen? Wie zijn je klanten en wat willen ze? Met diverse methodes ontwikkelen we in hoog tempo concepten. De meest kansrijke visualiseren we. Hiermee checken we of je doelgroep net zo enthousiast is als wij. Want een idee is pas wat waard als het iets voor hen oplost, toch?

Klein beginnen

3 — Prototype

Voordat we jouw idee groots uitrollen, maken we het klein. We ontwikkelen een werkend prototype, valideren dit en scherpen het aan op basis van gebruikersinzichten. We zoeken groei-indicatoren, brengen de technische haalbaarheid in kaart en inventariseren wat we nodig hebben voor een Minimum Viable Product: jouw MVP. Aan het eind van deze fase weten we precies hoe we jouw platform straks samen laten vliegen.

Het echte bouwen

4 — Product

Zodra het prototype gevalideerd is, maken we een MVP. Dit is de basis voor een schaalbaar online platform. We analyseren de performance continu, verbeteren en sturen bij waar nodig. Zo laten we jouw platform gericht groeien. En draagt het optimaal bij aan jouw doel.

Zelf aan de slag!

5 — Incorporate

Als alles staat, hoef je echt niet elke aanpassing via Freshheads te regelen. We vinden het belangrijk dat het platform binnen je organisatie gedragen wordt. Daarom leren we jou en je collega’s het zelf te doen. We trainen je teams of leiden iemand bij ons op, die daarna teruggaat naar jouw organisatie. Kunnen wij verder met het realiseren van je volgende ambitie!

Koppen bij elkaar?

Bel of mail Wout Withagen