Hago Next

Freshheads en Somehow hebben de handen ineen geslagen. Samen bedenken en ontwikkelen we mobiele applicaties voor intern gebruik. Applicaties die traditionele bedrijfsprocessen efficiënter, transparanter en winstgevender maken. Om het werk leuker te maken, de medewerkers meer waardering, verantwoordelijkheid en voldoening te geven.


Plezier
Het ontbreekt de schoonmakers, verzorgers, kamermeisjes, parkeerhulpen en conciërges vaak aan waardering, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Organisaties met veel buitendienstmedewerkers hebben daarnaast vaak (te) weinig inzicht in werkprocessen. Dit resulteert zich zoal in inefficiënte processen en ontevreden of gefrustreerde medewerkers. Met als gevolg: hoog verloop, lage efficiëntie en productiviteit en (te) hoge kosten. Freshheads en Somehow maken zich sterk hier verandering in te brengen.
 
Transparantie
Door de medewerkers de juiste tools te bieden krijgen organisaties meer inzicht in bedrijfsprocessen, groeit het verantwoordelijkheidsgevoel van de medewerker én daarmee ook de betrokkenheid en tevredenheid. Met behulp van mobiele technologie brengen we transparantie terug in bedrijfsprocessen waar het vaak ontbreekt.
 
Beginnen op de werkvloer
Niet de oplossing, maar de aanpak maakt deze nieuwe manier van werken uniek. Geen innovatie vanuit het management, maar vanuit de medewerkers op de werkvloer.
 
Automatiseren kan iedereen, gedrag veranderen echter niet. We kijken eerst naar het ‘waarom’, en dan pas naar het ‘hoe’. We zoeken naar innovaties op het snijvlak van business, menselijke waarden en technologie. Door mee te lopen met de medewerkers, workshops met het management en eigen observaties wordt inzichtelijk wat kansen en behoeften zijn. Met dit als basis creëren we technologisch innovatieve oplossingen die het werk efficiënt, makkelijker en vooral leuker maken. 
 
Efficiëntie
Tevredenheid op de werkvloer leidt tot minder verzuim en verloop. Meetbare resultaten zorgen voor een groeiend vertrouwen bij de klant en kunnen direct worden omgezet in optimalisaties in het bedrijfsproces. Organisatielagen kunnen efficiënter ingevuld worden en leiden tot financiële voordelen. 
 
Cases
We hebben inmiddels meerdere cases uitgevoerd waarbij we ‘harde’ doelstellingen hebben gehaald door inzet van onze ‘softe’ aanpak. We lichten graag de zeer succesvolle case Hago Next uitgebreid toe.

 

 

 

 

Michiel van Hulst

Interesse gewekt?

Neem contact op met
Michiel van Hulst

013 539 00 40