growbook

Studeren is werken aan je toekomst. Growbook is een online app die studenten helpt focus aan te brengen in studievoortgang én ambities. Actief werken aan een professioneel CV en een waardevol netwerk waarvoor je beloond wordt. Growbook is studiecoaching nieuwe stijl.

Punt op de horizon

Als je weet waar je heen wilt, ben je er sneller. Met een duidelijk punt op de horizon stellen studenten zichzelf doelen. Persoonlijke ambitie is het uitgangspunt van Growbook. Alles wat je doet staat in het teken van je groeipad. Je behaalt doelen met je studieresultaten, opdrachten, stages en (buitenschoolse)projecten. Growbook beloont je voor ambitie.

 

Professioneel CV

Studieresultaten, werkstukken en projecten zeggen iets over talenten en ambities van studenten. Geen werkervaring maar toch voldoende om jezelf te laten zien! Met Growbook maak je eenvoudig een opvallend CV zonder grafische kennis. Je deelt je CV direct via LinkedIn.

 

Netwerken

Netwerken is een lastige competentie voor studenten. Met Growbook nodig je gemakkelijk mensen uit voor je netwerk of vraag je ze om een referentie of aanbeveling. Growbook stimuleert studenten het netwerk te laten groeien. Naast het eigen netwerk kunnen ze ook elkaar helpen. Docenten hebben inzicht in de netwerken van studenten.

 

Adoptie

Geen systeem voor, maar een app van studenten. Growbook helpt de student direct met zijn studievoortgang, netwerken, solliciteren en carrière. Wanneer de student Growbook omarmt als zijn instrument dan is de opleiding daar direct mee geholpen. We hebben de wensen voor de app samen met studenten ontwikkeld.

 

Volledige controle

Growbook legt de controle bij de student want Growbook is van hen. Studiecoaches hebben met medeweten van studenten toegang tot het persoonlijke groeipad waar studieresultaten en ambities worden getoond. Opleidingen kunnen naar wens zelf de applicatie beheren.

 

Student Volg Systeem

Studie loopbaan begeleiders en docenten houden eenvoudig de studievoortgang in de gaten van hun studenten met Growbook. Naast harde studieresultaten zie je ook de persoonlijke ambities van studenten in één gemakkelijk overzicht. Zonder voorbereiding hebben student én begeleider direct het juiste gesprek met elkaar.

 

Michiel van Hulst

Interesse gewekt?

Neem contact op met
Michiel van Hulst

013 539 00 40