Freshheads realiseert online ambities met impact

Tussenpersonen verdwijnen en jarenlange succesformules zijn niet langer houdbaar. Het rommelt in je markt en één ding is zeker: je moet iets. Freshheads helpt opdrachtgevers die anders durven te denken.

We zijn op ons best als opdrachten de potentie hebben markten te ontwrichten. Of dat het nu om Vraag & Aanbod óf Service = Loyaliteit gaat. Of je nu een ondernemer of organisatie bent. Samen zijn we één team en maken we impact.

Groot denken

Negen op de tien nieuwe online initiatieven halen het niet. Vaak simpelweg omdat er geen behoefte aan is. Bij Freshheads ontwikkelen we daarom niet achter gesloten deuren, geloven we niet in geheimhoudingsverklaringen en zijn onze producten nooit af.

We beginnen klein, doen onderzoek, praten met de doelgroep en toetsen aannames vroeg in de markt. In logische stappen gaan we van idee, concept en prototype naar een Minimum Viable Product. We leren ervan en gebruiken die input om te groeien. We noemen het Demo or Die.

Een goed idee past op een bierviltje.

Strategie & advies

Een online succes begint bij een goed idee en de juiste strategie. We zorgen ervoor dat wat we creëren naadloos aansluit bij de gebruikersbehoeften en bedrijfs- doelstellingen. Van de juiste business case, communicatiestrategie tot lange termijn ontwikkelaanpak. Wij helpen je erbij.

We denken van buiten naar binnen.

Concept & realisatie

Freshheads bedenkt en realiseert online concepten die er toe doen. We zetten hoog in op user experience en technologie. En dat zie je terug in succesvolle platformen, apps en kanalen die optimaal kloppen met de boodschap, merkidentiteit en gebruikersbehoeften.

Lanceren en achterover leunen, werkt alleen in films.

Activatie & groei

Na livegang stopt het niet. We kijken samen hoe we doelgroep kunnen motiveren en activeren. We testen, optimaliseren, leren van data en gebruiken dit om gericht toe te werken naar vaste release momenten die altijd waarde toevoegen. De markt en je doelgroep veranderen continu, het platform daarom ook.