Masterclass marketplaces in de flexbranche

Lanceer je als flex- of uitzendorganisatie een digitaal platform, dan verschaf je jezelf toegang tot een hele nieuwe doelgroep. Als je het goed aanpakt tenminste. Op donderdag 24 november geeft platformexpert Wout Withagen weer de masterclass ‘marketplaces in de flexbranche’. In 2,5 uur helpt hij je concreet op weg met jouw eigen platform.

Bouw een succesvolle online marktplaats

Het programma: de 4 stappen voor succes

De masterclass geeft je richting, inspiratie, goede voorbeelden en concrete tips. Wout bespreekt de 4 onmisbare stappen voor het bouwen van een succesvol marktplaatsbedrijf:

 1. Maak jouw idee concreet.
  Welk probleem ga je oplossen, en voor wie?
 2. Valideren en prototyping.
  Hoe neem je risico's weg door het valideren van aannames?
 3. Bouw de eerste schaalbare versie van jouw marketplace.
  Hoe klein kun je het maken, zonder in te leveren op relevantie?
 4. Activeer de vraag- en aanbodzijde van jouw marketplace.
  Hoe bereik je klanten en tegen welke kosten?

Praktische info

 • Locatie: Freshheads in Tilburg (Wilhelminapark 21)
 • Datum: donderdag 24 november 2022
 • Tijd: 10:30 tot 13:00 (incl. lunch)
 • Prijs: gratis

Doelgroep

De masterclass richt zich o.a. op innovatiemanagers, business developers, digitale (transformatie) managers en intrapreneurs die werkzaam zijn bij een organisatie in de flexbranche. In de volgende gevallen kan deze masterclass interessant zijn:

 • Jouw organisatie ziet de waarde van een digitaal platform en overweegt sterk er zelfs een te lanceren.

 • Jouw organisatie heeft al een globaal idee voor een platform en wil dat idee graag aanscherpen.

 • Jouw organisatie heeft al een plan voor een eigen digitaal platform, en zoekt vooral naar een passende aanpak die werkt (en een frisse blik).

Na afloop ontvang je het boek ‘Bouw een succesvolle online marktplaats’ van Wout (ter waarde van €32,90), zodat je meteen door kunt pakken met jouw marktplaats-idee.

Marktplaatsexpert Wout Withagen

Wout Withagen loopt al 15 jaar rond in de platformwereld, stond aan de wieg van Werkspot.nl en is auteur van het boek ‘Bouw een succesvolle online marktplaats’, een praktisch handboek voor het opzetten van marktplaatsen. Hij is mede-eigenaar van Freshheads, de digitale partij achter marktplaatsen als YoungOnes, Cocoroco en RoadGuard.

Aanmelden Masterclass Marketplaces

Zin om kansen te ontdekken rondom online marketplaces of digitale platformen in de uitzendbranche? Dan is deze masterclass the way to go! Relevant, praktisch en inhoudelijk. Laat ons weten dat je er op 24 november bij bent via onderstaand formulier.

De masterclass over marketplaces van Wout leverde direct nieuwe inzichten op die ik kon toepassen bij de realisatie van mijn eigen marketplace-idee. Ik heb nu een duidelijk beeld van de te volgen route naar een succesvolle marketplace.Bart ten Tije, VP Marketing & Creative EMEA bij Discovery Inc.

Prangende vraag over online marketplaces?
Neem contact op met expert Wout Withagen!