Masterclass marketplaces in de uitzendbranche

Online marketplaces zijn populair in de flexbranche. Niet zozeer bij uitzendorganisaties zelf, maar des te meer bij flexwerkers en bedrijven. Daardoor zijn ze een ideaal middel voor organisaties die kiezen voor groei. Maar hoe benut je deze kans? En hoe lanceer je een succesvolle marketplace? De masterclass over marketplaces helpt! Platformexpert Wout Withagen neemt jou mee langs de 4 onmisbare stappen van het bouwen van een succesvolle marktplaats.

Bouw een succesvolle online marktplaats

Het programma: de 4 stappen voor succes

De masterclass geeft je concrete inzichten, actiepunten en succesingrediënten. Wout bespreekt de 4 onmisbare stappen voor het bouwen van een succesvol marktplaatsbedrijf:

 1. Maak jouw idee concreet.
  Welk probleem ga je oplossen, en voor wie?
 2. Valideren en prototyping.
  Hoe neem je risico's weg door het valideren van aannames?
 3. Bouw de eerste schaalbare versie van jouw marketplace.
  Hoe klein kun je het maken, zonder in te leveren op relevantie?
 4. Activeer de vraag- en aanbodzijde van jouw marketplace.
  Hoe bereik je klanten en tegen welke kosten?

Voor wie?

De masterclass richt zich op o.a. innovatiemanagers, business developers en intrapreneurs die een marketplace of platform overwegen als vernieuwende bedrijfsactiviteit voor hun uitzendorganisatie. Ook als jouw organisatie hiervoor al een plan heeft liggen, maar je zoekt naar draagvlak, de gewenste aanpak of een frisse denkwijze, is deze masterclass perfect voor jou. Na afloop ontvang je gratis het boek ‘Bouw een succesvolle online marktplaats’ (ter waarde van €32,90), zodat je meteen door kunt pakken met jouw marktplaats-idee.

Praktische info

 • Plaats: Freshheads in Tilburg
 • Datum: donderdag 16 juni 2022
 • Tijd: 10:30 tot 13:00 (incl. lunch)

Marktplaatsexpert Wout Withagen

Wout Withagen loopt al 15 jaar rond in de platformwereld, stond aan de wieg van Werkspot.nl en is auteur van het boek ‘Bouw een succesvolle online marktplaats’, een praktisch handboek voor het opzetten van marktplaatsen. Hij is mede-eigenaar van Freshheads, het digitale bureau dat marktplaatsen als YoungOnes, Cocoroco en RoadGuard tot leven brengt.

Aanmelden Masterclass Marketplaces

Zin om kansen te ontdekken rondom online marketplaces of digitale platformen in de uitzendbranche? Dan is deze masterclass the way to go! Relevant, praktisch en inhoudelijk. Laat ons weten dat je er op 16 juni bij bent via onderstaand formulier.

De masterclass over marketplaces van Wout leverde direct nieuwe inzichten op die ik kon toepassen bij de realisatie van mijn eigen marketplace-idee. Ik heb nu een duidelijk beeld van de te volgen route naar een succesvolle marketplace.Bart ten Tije, VP Marketing & Creative EMEA bij Discovery Inc.

Prangende vraag over online marketplaces?
Neem contact op met expert Wout Withagen!