Lekker bezig Luba!

Luba heeft een goede mix gevonden tussen dichtbij en digitaal: met de nieuwe website als online middelpunt en intercedenten als lokaal gezicht. Maar de huidige arbeidsmarktkrapte leidt ook tot een tekort aan intercedenten. Hoe behoud je het persoonlijk contact met minder aanspreekpunten op de vestigingen?

Vragen voor Luba

Belangrijke vragen voor Luba

Luba is lekker bezig, vinden wij. Maar ruimte voor verbetering, voor verder digitaliseren en innoveren, is er altijd.

1. Wat kan er nog gedigitaliseerd worden, zodat Luba meer kan doen met minder intercedenten?

2. Hoe houden intercedenten de focus op waar zij goed in zijn, persoonlijk contact en het verbeteren van klantrelaties, en doet technologie de rest?

3. Welke kansen liggen er om het wervingsproces niet alleen digitaler en sneller te maken, maar óók beter te laten aansluiten op behoeften van flexwerkers, opdrachtgevers en intercedenten?

>> Luba future-proof: digitaal en dichtbij

Contact Wout

Wie wij zijn

Je kent ons vast al: wij zijn Freshheads, een bureau dat digitaliseert en innoveert, samen met klanten. We hebben aardig wat ervaring in de flexbranche. Zo ontwikkelden we YoungOnes, het flexplatform van YoungCapital, en bouwen we mee aan het Wiertz van de toekomst. We helpen organisaties vooruit, maar altijd met behoud van hun eigen, unieke waarden.

Wij denken mee!

De bovenstaande vragen maken ons enthousiast. Het duizelt ons van de kansen! Mogen we een keer een kop koffie met je drinken? We zijn benieuwd naar jullie plannen, maar delen ook graag onze ervaringen met andere partijen uit de flexbranche en onze kennis over digitaliseren.

Ook in de toekomst?
Onze ervaring in jullie branche
Digitale platformen in de flexbranche
1100% omzetgroei in een jaar

Een idee voor een platform in de uitzendbranche?
Plan een gratis adviesgesprek met Wout.