Luba Uitzendbureau: digitaal en dichtbij, ook in de toekomst?

Luba heeft het begrepen! Het persoonlijke van op de koffie gaan bij een bedrijf en het gemak van solliciteren via de automatische chat. Jullie brengen het samen: digitaal en lokaal. Die balans vinden is moeilijk, maar ‘m behouden nog moeilijker. Hoe zien jullie dat in de toekomst?

Luba

Onze analyse van Luba

Een uitzendbureau dat ruim 50 jaar geleden begon in Leiden, en dat as we speak zo’n 7000 flexkrachten aan het werk heeft, zorgvuldig gematcht door intercedenten. Luba heeft een manier gevonden waarop persoonlijk contact en digitaal elkaar aanvullen: de Vacature Ophaal Service, vestigingen waar de deur altijd openstaat, het online sollicitatieproces met diverse opties, contact via Whatsapp. Jullie zijn lekker bezig! Het is de kunst om, terwijl je flexwerkers en werkgevers biedt wat ze nú nodig hebben, ook alvast te bouwen aan het Luba van de toekomst.

>> Meer doen met minder intercedenten

Belangrijke vragen voor Luba

Hoe blijft Luba authentiek maar ook vernieuwend? Hoe bewegen jullie soepel mee met de omgeving die continu verandert; nieuwe behoeften van flexwerkers en werkgevers, de arbeidsmarkt die aan conjunctuur onderhevig is, de toenemende digitale mogelijkheden? Waar liggen jullie unieke digitale kansen, en wat zijn heel concreet jullie next steps?

Contact Wout

Wie zijn wij

Aangenaam, wij zijn Freshheads, een bureau dat digitaliseert en innoveert, samen met klanten. We hebben aardig wat ervaring in de flexbranche. Zo ontwikkelden we YoungOnes, het flexplatform van YoungCapital, en bouwen we mee aan het Wiertz van de toekomst. We helpen organisaties vooruit, maar altijd met behoud van hun eigen, unieke waarden.

Samen jullie kansen ontdekken

Wij geloven in digitaal, maar nog meer in de kracht van persoonlijk contact. Wat dat betreft staan Luba en Freshheads er hetzelfde in. Wat zou er gebeuren als een toonaangevend uitzendbureau en een digitaal bureau met focus op de flexbranche samenkomen voor een kop koffie? Tot welke digitale kansen zouden we dan komen? Wij zijn hier enorm benieuwd naar, en delen graag onze ervaringen met andere partijen uit de branche en onze kennis over de mogelijkheden van digitaal met jullie.


We spreken elkaar!

Hoe behoud je het persoonlijk contact?
Onze ervaring in jullie branche
Digitale platformen in de flexbranche
1100% omzetgroei in een jaar

Een idee voor een platform in de uitzendbranche?
Plan een gratis adviesgesprek met Wout.