Zo zorg jij voor een supersmooth innovatieproces

Jij wil innoveren, zit vol goede ideeën en gaat er het liefst meteen mee aan de slag. Maar je doet het niet alleen. Hoe krijg je het innovatieproces binnen jouw organisatie van de grond? En hoe vergroot je de impact van innovatie? Wij delen onze ervaring met het bouwen van innovatieve digitale platformen en diensten graag met jou. Onze innovatieconsultant Gijs van Zon schreef er een ebook over. Download hem gratis via het formulier hieronder!

Download het innovatie-ebook

Meer weten over het ideale innovatieproces? Speciaal voor innovatiefanaten schreven we hier een ebook over, waarin we alle lessen, tips, ervaringen en stappen hebben gebundeld. Met als bonusmateriaal: een DIY ideation-brainstormsessie. Download gratis het ebook via onderstaand formulier.

Tips bij het uitvoeren van het innovatieproces

“Hou het klein en test continu bij de doelgroep”, aldus Gijs. “Daardoor neem je onzekerheid stap voor stap weg, bouw je de flexibiliteit in om te reageren op veranderingen en om tijdig de stekker eruit te trekken als blijkt dat het idee niet kansrijk genoeg is.” Met Gijs kosteloos sparren over jouw innovatieproces? Vindt ‘ie leuk! Mail gijs@freshheads.com.

Benieuwd hoe je innovatie van de grond krijgt?
Gijs geeft je gratis advies!