Het FRESHTIVAL: samen vieren we 20 jaar Freshheads

Jij bent erbij: het verjaardagsfeestje waar nog 20 jaar over gepraat gaat worden. Minimaal. Nu barst jij natuurlijk van nieuwsgierigheid. Wat gaat er gebeuren? Waar moet ik zijn? Vanaf hoe laat mag ik in de rij gaan liggen? Alle info staat op deze pagina.

In het kort ('mand!')

  • Datum: vrijdag 10 juni 2022
  • Tijd: 17:00 - 23:00 uur
  • Locatie: het Noorderbos (adres: Kalverstraat 19, Tilburg)
  • Belangrijk: parkeren bij de locatie is niet mogelijk (lees er meer over bij 'vervoer')

Waarom dit FRESHTIVAL?

Freshheads werd op maandag 10 juni 2002 opgericht. Met het FRESHTIVAL vieren we onze twintigste verjaardag, samen met iedereen die hieraan heeft bijgedragen.

Wat kun je verwachten?

Een echt festival, in de open lucht. Denk: DJ, dansen, drank en het denkbeeldige dak eraf.

De maag wil ook wat

Vooraf thuis eten? Niet nodig! Er is een foodplein met meerdere foodtrucks, met zowel vet, vega, vlees en vis. Uiteraard is er ook een drankenplein.

Vervoer (belangrijk!)

Het is niet mogelijk met de auto naar het festivalterrein te komen, simpelweg omdat er geen gelegenheid is om te parkeren. Herhaling: parkeren lukt niet, kan niet, gaat niet. We hebben pendelbussen geregeld die iedereen van station Tilburg naar de feestlocatie brengen. Of je komt gewoon op de fiets natuurlijk (navigeer dan op ‘Kalverstraat 19, Tilburg’).

De pendelbussen

  • Van station Tilburg naar het Noorderbos: vanaf 16:45 uur tot uiterlijk 19:00 uur.

  • Van het Noorderbos naar station Tilburg: vanaf ongeveer 21:00 uur tot einde festival.

  • Opstapplek pendelbussen bij het station: Kiss & Ride Tilburg Centraal, Burgemeester Brokxlaan 51 in Tilburg. Hier staat partyprojectmanager Sanne met een Freshheads-bord klaar om je op te vangen. Kun je haar op dat moment niet vinden, bel haar dan via 06-30007773.

  • Parkeren rondom station Tilburg: parkeergarages de Knegtel of Tivoli, of parkeerplaats P2 Burgemeester Brokxlaan 8-84 bij de Hall of Fame.

Blijven slapen

Niets lekkerder dan vanuit de pendelbus zo je bed in rollen. Volgende ochtend een ontbijtje, beetje sightseeing door metropool Tilburg. Wij kunnen het je van harte aanbevelen. Overnachten kan bijvoorbeeld bij: Mercure Hotel Tilburg Centrum, Hostel Roots, Villa Pastorie, Stadscamping Tilburg, Van der Valk Tilburg, de Stadsslaperij, Bed and Breakfast 013, City Hotel Tilburg en Hostel Roots Tiny Houses. Wel even zelf regelen natuurlijk.

Betutteling

Als het droog is, vieren we het FRESHTIVAL in de open lucht. Mocht het regenen, dan zorgen we voor een grote tent. Neem een trui en/of jas mee, of dans jezelf warm.

Leuk dat jij erbij bent!

We vinden het heel tof dat je deze mijlpaal met ons mee gaat vieren. Tot dan!

Vragen over het FRESHTIVAL?

Neem contact op!