Webinar versnellen in de bouw: met digitalisering van project naar product

Bij digitalisering hoef je niet alleen te denken aan grote investeringen en langdurige optimalisaties. Houd het vooral klein. Focus op dat ene inefficiënte proces binnen jouw organisatie. Door dát te digitaliseren, merk je direct resultaat.

Bekijk het webinar en ontdek in 1 uur:

  • Hoe je knelpunten in jouw werkprocessen herkent en prioriteert

  • Hoe je kansen spot voor digitalisering in jouw organisatie

  • Hoe je een start maakt met het valideren en digitaliseren van die kansen

  • Hoe digitalisering flinke tijdwinst heeft opgeleverd voor advies- en projectmanagementbureau HEVO

Door onze QuickScan te digitaliseren kunnen we nu meer inspecties uitvoeren in dezelfde tijd. De tool heeft zich binnen een jaar al grotendeels terugbetaald.Michel Drenth, Adviseur en Innovatiemanager bij HEVO

Het webinar

In dit webinar leren Michel Drenth (adviseur en innovatiemanager bij HEVO) en Evert Hilhorst (innovatie consultant bij Freshheads) je alles over digitaliseren in de bouwsector. Je kunt het webinar gratis terugkijken door het formulier hieronder in te vullen.

Over HEVO

Advies- en projectmanagementbureau HEVO ondersteunt gemeenten, zorginstanties en andere organisaties in alle fases van vastgoedontwikkeling: van besluitvormingsprocedures tot gerealiseerde duurzame bouwprojecten. Dit doen ze risicodragend. HEVO neemt het budget van de klant uit handen en zorgen ervoor dat het project zonder extra kosten en mét het beste resultaat wordt gerealiseerd. Om integrale huisvestingsplannen voor scholen op te stellen maken ze al jaren gebruik van de QuickScan. Dit is een effectieve methode om de conditie en bouwkundige staat van schoolgebouwen te bepalen. Afgelopen jaar hebben ze deze scan gedigitaliseerd. Daarmee maakten ze een flinke professionaliseringsstap vooruit: het bureau draait nu meer inspecties in dezelfde tijd en levert overzichtelijke adviezen aan hun klanten.

Wat is jouw digitale uitdaging of ambitie?
Spar erover met Stephan!