Wij testen digitale concepten

Je hebt een baanbrekend idee voor een nieuwe dienst binnen jouw organisatie en collega’s zijn enthousiast. Wat is de slimste volgende stap om dat idee te realiseren? Testen, testen en nog eens testen! Dat klinkt als een vertragende factor, maar het tegengestelde is waar. In kleine concrete stappen werken we zo snel mogelijk toe naar een eerste werkende versie van jouw dienst. Een dienst waar gebruikers écht op zitten te wachten.

Onze methodes:

Digitale strategie

Wij geloven dat een goede digitale strategie essentieel is om te kunnen groeien. Daarom gaan we vanaf dag 1 aan de slag met het bepalen van de beste digitale strategie voor jouw idee. Wat is de kleinste vorm om het idee te toetsen en in welke stappen zou je jouw idee uit kunnen bouwen.

Propositie & concept

Eerste inzichten vanuit onderzoek vertalen we in rap tempo naar potentiële proposities voor de nieuwe digitale dienst. We testen deze proposities door ze in aparte concepten uit te werken, die we vervolgens toetsen bij de beoogde doelgroep. Welk concept slaat het best aan bij gebruikers? En waarom?

→ Wij maken jouw idee tot een succes

→ Bouw een prototype in één week

→ Een pilot in 10 dagen

Service design

Wat is de beste flow? Welke functionaliteit voegt écht iets toe? Welke teksten slaan aan? Welke vorm is het meest succesvol? Onze experts zetten alles in werking om de interactie tussen oplossing en gebruikers te optimaliseren, zodat jij met vertrouwen de best mogelijke digitale dienst lanceert.

Kansen ontdekken voor vernieuwende diensten?
Spar erover met digitaal strateeg Koen.