Discover

Wij maken jouw idee klaar voor de markt

Is jouw idee een goed idee? En in welke vorm is de kans op succes het grootst? Samen maken we jouw idee concreet en vinden we de beste weg naar digitaal succes. Stap voor stap nemen we onzekere factoren weg, zodat er een goede eerste versie staat van jouw platform. Klaar om de wereld te veroveren!

Een idee valideren en concretiseren

Onze aanpak

Zonder blije gebruikers is jouw digitale platform waardeloos. Daarom halen we hen erbij. Door te vragen, observeren en luisteren komen we tot de kern: hét punt waar jouw idee samenvalt met de behoeften van gebruikers. We ontwerpen en bouwen, testen en valideren. Bij elk concept vragen we gebruikers om feedback, totdat we weten: nu hebben we beet!

Resultaat

Een discovery is een zoektocht. Stap voor stap krijgt jouw idee meer vorm. We verhogen de zekerheid op succes en minimaliseren het risico op een verkeerde investering. Jij krijgt:

  • een werkende eerste versie van jouw platform
  • blije gebruikers
  • een problem/solution-fit
  • een product/market-fit
  • een gezonde businesscase
  • of: het inzicht dat er te weinig markt is voor jouw idee (better safe than sorry!)

Het team

Je werkt intensief samen met een klein team van service designers, developers, strategen en growth hackers. Allemaal nieuwsgierige, analytische aanpakkers. Doordat we het proces opknippen in kleine stappen, vinden we de snelste weg naar succes. Het team betrekt jou bij elke stap. Jullie doen het samen.

Jouw ervaren partner

Al sinds 2002 bouwen wij mee aan online startups, lanceren we digitale platforms en helpen we organisaties om innovatie te versnellen. Onze ondernemende mindset zit er nog altijd in, gecombineerd met jarenlange ervaring over wat werkt bij innovatietrajecten. Dat blijft niet onopgemerkt. We wonnen ruim 30 awards en Emerce100 bekroont ons al 10 jaar op rij als een van de beste digitale bureaus van Nederland.

Jouw idee in 4 stappen gevalideerd.
Maak werk van innovatie: in 7 stappen naar jouw next big thing.
Zo maak je innovatie concreet.

Heb jij een idee?
Vergroot de kans op succes.