Strategie & propositie validatie

Wij helpen organisaties met het ontdekken, valideren en ontplooien van digitale kansen. In kleine, concrete stappen maken we een succesvolle eerste versie voor validatie. Samen onderzoeken en valideren we behoeftes in de markt, nemen we onzekere factoren weg, maken we ideeën concreet en vinden we de beste weg naar succes.

Onze services

Design research

Al onze trajecten beginnen met een kwalitatief onderzoek. We stellen de vraag achter de vraag en combineren inzichten uit desk research, interviews, concurrentie-analyse en gebruikerstesten. Zo krijgen we een totaalbeeld van de uitdagingen en kansen, en komen we tot een vernieuwende, digitale dienst die compleet aansluit bij de wensen en behoeftes van de doelgroep.

→ We ontdekken jouw next big thing

Propositie & concept

Eerste inzichten vanuit onderzoek vertalen we in rap tempo naar potentiële proposities voor de nieuwe digitale dienst. We testen deze proposities door ze in aparte concepten uit te werken, die we vervolgens toetsen bij de beoogde doelgroep. Welk concept slaat het best aan bij gebruikers? En waarom?

→ Wij maken jouw idee tot een succes

→ Bouw een prototype in één week

Service design

Wat is de beste flow? Welke functionaliteit voegt écht iets toe? Welke teksten slaan aan? Welke vorm is het meest succesvol? Onze experts zetten alles in werking om de interactie tussen oplossing en gebruikers te optimaliseren, zodat jij met vertrouwen de best mogelijke digitale dienst lanceert.

Kwantitatief (markt)onderzoek

De waarheid zit hem in de getallen. Door middel van kwantitatief onderzoek toetsen we of onze eerste bevindingen uit interviews of externe triggers ook echt kloppen. Met data-onderzoek krijgen we snel nieuwe inzichten boven tafel. Hiermee bepalen we samen de vervolgstappen en prioriteiten.

Digitale strategie

Wij geloven dat een goede digitale strategie essentieel is om te kunnen groeien. Daarom gaan we vanaf dag 1 aan de slag met het bepalen van de beste digitale strategie voor jouw idee. Wat is de kleinste vorm om het idee te toetsen en in welke stappen zou je jouw idee uit kunnen bouwen.

Onze heads helpen je graag

Fee Schakenraad

Fee Schakenraad

Service designer

Sietse Radstake

Sietse Radstake

Service designer & digitaal strateeg

Koen Emmers

Koen Emmers

Service designer & digitaal strateeg

Joost van Doremalen

Joost van Doremalen

Frontend developer & service designer

Rens Alkemade

Rens Alkemade

Frontend developer & service designer

Nick Broers

Nick Broers

Designer & digitaal strateeg

Roel Tuerlings

Roel Tuerlings

Designer & digitaal strateeg

Jordy Lissenburg

Jordy Lissenburg

Designer & digitaal strateeg

Kansen ontdekken voor vernieuwende diensten?
Spar erover met digitaal strateeg Koen.