Wij ontdekken digitale kansen

De behoeften van jouw gebruikers veranderen en technologische mogelijkheden nemen met de dag toe. Hierdoor ontstaan nieuwe kansen voor jouw organisatie. Samen gaan we op zoek naar de beste digitale kansen en onderzoeken we de potentie.

Onze methodes:

Design research

Al onze trajecten beginnen met een kwalitatief onderzoek. We stellen de vraag achter de vraag en combineren inzichten uit desk research, interviews, concurrentie-analyse en gebruikerstesten. Zo krijgen we een totaalbeeld van de uitdagingen en kansen, en komen we tot een vernieuwende, digitale dienst die compleet aansluit bij de wensen en behoeftes van de doelgroep.

→ We ontdekken jouw next big thing

Kwantitatief (markt)onderzoek

De waarheid zit hem in de getallen. Door middel van kwantitatief onderzoek toetsen we of onze eerste bevindingen uit interviews of externe triggers ook echt kloppen. Met data-onderzoek krijgen we snel nieuwe inzichten boven tafel. Hiermee bepalen we samen de vervolgstappen en prioriteiten.

→ Doe de Ideation Brainstorm

Digitale strategie

Wij geloven dat een goede digitale strategie essentieel is om te kunnen groeien. Daarom gaan we vanaf dag 1 aan de slag met het bepalen van de beste digitale strategie voor jouw idee. Wat is de kleinste vorm om het idee te toetsen en in welke stappen zou je jouw idee uit kunnen bouwen.

Onze heads helpen je graag

Fee Schakenraad

Fee Schakenraad

Service designer & digitaal strateeg

Koen Emmers

Koen Emmers

Service designer & digitaal strateeg

Joost van Doremalen

Joost van Doremalen

Frontend developer & digitaal strateeg

Rens Alkemade

Rens Alkemade

Frontend developer & digitaal strateeg

Kansen ontdekken voor vernieuwende diensten?
Spar erover met digitaal strateeg Koen.