Wij laten digitale diensten groeien

Leuk, zo'n app, digitaal platform of digitale dienst. Maar je wil er natuurlijk wel het maximale uit halen. Door continu te experimenteren met online marketing, automation, content en productverbeteringen bereiken we snel nieuwe gebruikers, meer merkambassadeurs en dus meer omzet. Samen ontdekken we de beste go-to-market strategie en groeiversnellers voor jouw propositie.

Onze methodes:

Go-to-market strategie

We focussen op het valideren van de product-market-fit en bijbehorende cost-per-lead van een nog te lanceren platform. Door middel van korte experimenten brengen we de doelgroep in kaart. Waar zijn de beoogde gebruikers te vinden en hoe kunnen we hen het best bereiken? Het resultaat: een gevalideerd marketing plan op voor het succesvol betreden van de markt.

→ Verover jouw markt met een go-to-market strategie

Groeistrategie

Als echte growth hackers, laten wij jouw digitale dienst nog sneller groeien door in rap tempo te experimenteren met online marketing, content en productverbeteringen. Van eerste online contact met je bezoekers tot duurzaam groeien door behoud van bestaande gebruikers en het aanwakkeren van merkambassadeurschap.

→ De beste groeistrategie voor jouw digitale dienst

Google Ads & SEO-strategie

We bedenken en creëren kosteneffectieve strategieën om de digitale zichtbaarheid van jouw oplossing te maximaliseren. Van eerste concurrentie- & keyword-analyse tot het opleveren van een complete landingspagina en advertisingstrategie. Alles gericht op het minimaliseren van de cost-per-lead.

Monitoring & dashboarding

Onze data-analisten weten als geen ander hoe ze alle relevante bronnen voor jouw product of dienst kunnen verzamelen, leesbaar kunnen maken en samen kunnen voegen in een overzichtelijk real-time dashboard. Zo weet jij de nodige informatie en statistieken straks makkelijk te vinden en kunnen zij jou verder helpen bij het bepalen van de juiste koers.

→ Data als basis voor duurzame groei

Onze heads helpen je graag

Sepp Haans

Sepp Haans

New business developer

Maud Vorstenbosch

Maud Vorstenbosch

Service designer

Jouw groeikansen vinden en volop benutten?