Learn

Een effectieve innovatiestrategie voor jouw organisatie

Innoveren is een kwestie van doen. Bij voorkeur: zélf doen. Maar hoe maak je innovatie tot een vast proces binnen jouw organisatie, met concreet resultaat? Samen met jou leggen we daarvoor de basis. We zetten een innovatiestrategie op en vanuit daar geven we jouw team actief richting in elke fase van het proces. We starten samen. Uiteindelijk kun jij het zelf.

Innoveren

Onze aanpak

Te vaak blijft innovatie hangen bij ideeën, terwijl innovatie juist draait om concrete stappen zetten naar vernieuwing. Samen met jou zetten we die concrete stappen. In zo’n drie maanden tijd zetten we innovatie op de rit. We beginnen met een innovatiescan. Op basis daarvan stellen we een meetbare innovatiestrategie op die werkt voor jouw organisatie. We gieten die strategie in een concreet innovatieproces, en lopen met jouw team stap voor stap door dat proces heen. Natuurlijk met als resultaat: vernieuwende producten en diensten.

Resultaat

We vergroten de innovatiekracht van je organisatie, implementeren een innovatieproces en bouwen aan blijvende kennis binnen teams. Samen realiseren we:

  • een meetbare innovatiestrategie, met duidelijke afspraken over doelen en kpi’s
  • een innovatieproces dat past bij jouw organisatie en jouw mensen
  • actieve begeleiding bij de uitvoering van het innovatieproces
  • de belofte dat jouw organisatie eigenhandig met innovatie aan de slag kan

Jouw ervaren partner

Onze innovatieconsultants zijn al meer dan tien jaar werkzaam op het gebied van innovatie en design thinking. Hun kracht zit in de praktische kant van innoveren. Geen vuistdikke rapporten of eindeloze meetings, maar hup, aan de bak! Klanten waarderen dit enorm.

Zo maak je innovatie concreet
TBI timmert fundament voor innovatie
Samen vernieuwen we de verzekeringswereld

Zelf succesvol innoveren?
Bel of mail Gijs!