Wij adviseren bij het proces

Wij helpen jou met het ontwikkelen en uitvoeren van een digitale innovatiestrategie en het implementeren van een praktische innovatieaanpak. Samen met jou ontdekken we waar de schoen wringt en tillen we het innovatieproces binnen jouw organisatie structureel van de grond. Super effectief!

Onze methodes:

Digitale innovatie strategie

Je wil gaan innoveren, maar weet niet waar te beginnen. Wij ontwikkelen met jou een passende innovatiestrategie. Op basis van de ambitie en kracht van jouw organisatie, maar ook de uitdagingen in de markt, bepalen we innovatiedoelen en maken we een concreet stappenplan om deze doelen te behalen.

→ Een effectieve innovatiestrategie voor jouw organisatie

Innovatie consultancy

Innovatie is een ingewikkeld begrip. Dat maakt het moeilijk om het goed in de organisatie te embedden. Wij geven inzicht in hoeverre jouw organisatie klaar is om te innoveren, waar nog kansen liggen en verbeterpunten. Wij lopen mee, interviewen mensen en bespreken samen waar ruimte is voor verbetering.

→ Je teams zelfstandig leren innoveren

Procesaanpak & implementatie

Wij begeleiden jouw organisatie en mensen bij het implementeren van een op maat gemaakte innovatie-aanpak. We brengen de sterktes en zwaktes van jouw organisatie in kaart en implementeren een werkproces dat werkt voor jouw medewerkers en organisatie.

→ Het ideale innovatieproces

Onze heads helpen je graag

Gijs van Zon

Gijs van Zon

Head of delivery operations

Jordy Lissenburg

Jordy Lissenburg

Digital consultant

Roel Tuerlings

Roel Tuerlings

Designer & digitaal strateeg

Een innovatieproces dat loopt als een trein?
Neem contact op met innovatieconsultant Koen!