demo or die
demo or die
demo or die
demo or die
demo or die

Het is een vuistregel dat negen van de tien online initiatieven falen. Lang niet altijd omdat het idee slecht is. De meest voorkomende redenen? Verkeerde aannames, niet het juiste team, onvoldoende budget, een ongelukkige keuze voor technologie, of nóg erger: niemand zit op je idee te wachten. Hoe je dat voorkomt? Aan de hand van dit stappenplan helpen we je op weg!

1. Valideren

Toets je aannames en deel je idee met de doelgroep. Een simpele versie van je idee is al voldoende. Krijg je positieve reacties? Dan schiet het licht op groen.

2. Aanscherpen

Wat zijn je doelstellingen? Wat levert jouw idee de gebruiker op? Bepaal de toegevoegde waarde, stel doelstellingen en KPI's vast en... maak je business case.

3. Ontwikkelen

Met minimale investering en middelen ga je jouw idee toetsen in de markt. Ontwerp en ontwikkel je eigen Minimum Viable Product. Niets meer, niets minder.

4. Demo or Die

Lanceer je product of dienst en zoek het (grote) publiek op! Check de feedback van de doelgroep met je doelstellingen. Matcht dat?

5. Doorpakken

Tijd om door te pakken! Freshheads helpt opdrachtgevers met de vertaling van een idee naar een succesvolle online dienst of product.

Wout Withagen

Sparringpartner nodig?

Neem contact op met
Wout Withagen

013 539 00 40