Webinar versnellen in de bouw: met digitalisering van project naar product

De meeste advies- en realisatie-trajecten in de bouw kennen een begin en eind. Als het bouwadvies eenmaal gegeven is, het gebouw staat of de weg gelegd is, ga je met je vakspecialisten door naar de volgende klus. Toch worden er voor die verschillende klussen ook veel processen herhaald. Door deze processen te digitaliseren creëer je een product waarmee je je werkproces kunt versnellen. Zo tik je straks meer projecten af in een kortere tijd. En ook niet onbelangrijk: het levert grotere marges, positievere gebruikerservaringen en blije klanten op!

Door onze QuickScan te digitaliseren kunnen we nu meer inspecties uitvoeren in dezelfde tijd. De tool heeft zich binnen een jaar al grotendeels terugbetaald.Michel Drenth, Adviseur en Innovatiemanager bij HEVO

Bij digitalisering hoef je dus niet alleen te denken aan grote investeringen en langdurige optimalisaties. Houd het vooral klein. Focus op dat ene inefficiënte proces binnen jouw organisatie. Door dát te digitaliseren, merk je direct resultaat.

Tijdens dit webinar ontdek jij in 1 uur:

  • Hoe je knelpunten in jouw werkprocessen herkent en prioriteert

  • Hoe je kansen spot voor digitalisering in jouw organisatie

  • Hoe je een start maakt met het valideren en digitaliseren van die kansen

  • Hoe digitalisering flinke tijdwinst heeft opgeleverd voor advies- en projectmanagementbureau HEVO

Het webinar

Op donderdag 1 juli van 16:00 tot 17:00 staan Michel Drenth (adviseur en innovatiemanager bij HEVO) en Evert Hilhorst (innovatie consultant bij Freshheads) klaar om je alles te leren over digitaliseren in de bouwsector. Je kunt gratis deelnemen via Zoom door je hieronder aan te melden!

Over HEVO

Innovatief & professioneel. Dat is wat advies- en projectmanagementbureau HEVO, dochteronderneming van TBI Holdings, is en wil zijn. En daar hoort een snelle en goede kwaliteitsinspectie van schoolgebouwen bij, want op dit moment zijn ze marktleider in het adviseren over de staat van deze gebouwen. Met het digitaliseren van de QuickScan maakten ze een flinke stap vooruit. Dankzij deze tool draait het bureau nu meer inspecties in dezelfde tijd en leveren ze overzichtelijke adviezen aan hun klanten.

Wat is jouw digitale uitdaging of ambitie?
Spar erover met Stephan!