• 19
  jun

  eDay website live

  We zijn er trots op! De lustrum website van Emerce eDay is live: www.emerceeday.nl. Het ontwerp was vrij snel rond, waarop de HTML en techniek volgden. Die fase is ook goed afgerond en dus kan iedereen de website bewonderen. De strakke en moderne vormgeving sluit perfect aan bij de eDay. Echter als je aan het lichtknopje trekt/klikt kom je terecht op de eNight. Even strak en modern maar lekker funky. Kijk zelf even en laat me weten wat je er van vindt. Trouwens de eDay en eNight vinden plaats op 17 september, kom je ook?

  Alle heads die eraan hebben meegewerkt Sjoerd, Vio, Gijs en Joost Gielen (die laatste voor spek en bonen) : THANX!

2 reacties

 1. Jeroen zegt:

  Ik dacht toch echt dat ik hier ook aan mee gewerkt heb :)

 2. Marco Bax zegt:

  Zet Jeroen ook maar bij spek en bonen dan ;)