• 14
  mrt

  Freshheads en Rafaël Rozendaal geven exclusieve Masterclass online innoveren

  Freshheads en Rafaël Rozendaal

  Vorige maand was het werk van deze internetkunstenaar nog iedere avond te zien op Time Square. Inmiddels is hij in Nederland en opende hij zijn nieuwste expositie ‘Soft Focus’ in MU. Freshheads is partner van MU en geeft samen met niemand minder dan Rafaël Rozendaal een exclusieve Masterclass.

  Lees meer

 • 05
  mrt

  Bring your parents to work day

  ouderavond bij freshheads

  In de tijd dat je kinderen naar de basisschool gaan word je uitgenodigd op de één na andere ouderavond. Je houdt tienminutengesprekjes, kent de klaslokalen van binnen en weet waar je kids ‘s middags hun boterhammen eten. Maar eenmaal op het beroepsonderwijs is dat niet meer zo normaal. Laat staan wanneer ze afgestudeerd zijn en een fulltime job hebben.
  Lees meer

 • 20
  feb

  2015: The Internet of Everything

  IOTEV

  Of we het nu hebben over fysieke producten, diensten of data. Langzaam maar zeker werken we naar een wereld waar alles met elkaar in verbinding staat en alles data genereert. Door middel van API’s verbinden we databronnen met elkaar en met behulp van Linked Data kan dit alles elkaar begrijpen. Oftewel: Internet of Things, API’s, Linked data en Big Data.. het is onlosmakelijk met elkaar verbonden is. De een kan niet zonder de ander, en vice versa. Vorig jaar stelden we onszelf de vraag: ‘Wordt 2014’ het jaar van de connected world?’ Tijd om een jaar na dato terug te blikken. De belangrijkste ontwikkelingen op een rijtje:

  Lees meer

 • 05
  feb

  Systeembeheerder of developer? Deze heads zoeken collega’s!

  Werken bij FH

  Heb je het al gezien? De Freshheads familie is aan uitbreiding toe! Ben jij een getalenteerde Systeembeheerder of webdeveloper? Lees dan snel verder.

  Lees meer

 • 14
  jan

  Tilburgse bureaus lanceren label U:MAIN.LY

  Er komt meer digitaal goeds uit Tilburg dan je misschien zou denken. Zestien Tilburgse bureaus, waaronder Freshheads, hebben zich verenigd in het nieuwe label U:MAIN.LY. Samen zetten we ons in om online toptalent uit de regio te laten zien dat ze voor een glansrijke carrière de stad niet uit hoeven! Stay updated: www.umainly.nl

 • 07
  jan

  Mezzo.nl is er voor de mantelzorger

  Mezzo.nl door Freshheads

  Tachtig procent van alle zorg in Nederland wordt thuis gegeven door zo’n drie miljoen mensen. Mezzo is de spin in het web en behartigt de belangen van deze mantelzorgers. Waar de oude site voornamelijk was ingericht om informatie te zenden wil Mezzo nu een andere weg in slaan. Als community waar interactie een sleutelrol speelt en waar de vraag van de bezoeker centraal staat. Want waar de mantelzorgers er voor een familielid, buur of vriend zijn is Mezzo er voor hen. En wij hielpen hen daarbij.
  Lees meer

 • 30
  dec

  Zeven kerstacties van digitale bureaus die je moet zien

  Puzzelen met Freshheads

  De laatste weken van december staan bij Freshheads in het teken van de jaarlijkse kerstwens. Met een groep heads komen we in de avonduurtjes samen om ieder jaar weer iets tofs neer te kunnen zetten. Vorig jaar bestuurden jullie onze connected kerstboom en dit jaar gingen we met heel de Freshheads familie op de foto om een unieke puzzelervaring te geven. Maar wij zijn niet het enige bureau in de wereld die rond de kerstdagen met iets speciaals op de proppen komt. Wij krijgen er geen genoeg van hebben daarom een paar acties voor je op een rijtje gezet. Enjoy!
  Lees meer

 • 23
  dec

  Puzzelend de kerstdagen door met Freshheads!

  Kerstwens

  Het zijn de enige kerstkaarten waar je écht op zit te wachten. Je moet ze alleen nog even zelf in elkaar puzzelen.. maar wat daar uit komt, dat zijn collector items. Freshheads geeft ze je cadeau. Tot oudjaarsdag, iedere dag één. Maak jij je verzameling het snelst compleet?
  Lees meer

 • 22
  dec

  Website Michiel de Ruyter in de race voor Geschiedenis Online Prijs 2015

  Michiel De Ruyter

  In juni 2014 realiseerden wij de online beleving van Michiel de Ruyter. Deze gloednieuwe site dingt mee naar de Geschiedenis Online Prijs 2015! Op deruyter.org bewandel je op een interactieve manier een weg door het veelbewogen leven van de historische zeeheld. Vanaf 20 december zijn de stembussen geopend!

  Lees meer

 • 09
  dec

  Uitzendbranche razendsnel en transparant met Flexbook

  Flexbook door Freshheads

  Stel: als horeca-ondernemer krijg je onverwachts een grote reservering voor dezelfde avond. Je hebt er geen rekening mee gehouden en personeel voor die avond is niet aan te slepen. Een dilemma.. de reservering afslaan vanwege het ontbreken van capaciteit is toch zonde. Dat moet sneller en efficiënter kunnen, toch? Zo denkt Ivoren Wachters ook. Wij hielpen dit vooruitstrevende horeca-uitzendbureau met de oplossing. Het vraag- en aanbodplatform dat adhoc horeca-opdrachten samenbrengt met op-dat-moment beschikbare horecatoppers.
  Lees meer